Coleman cobra 3 juiste keuze?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
K

Koenraad

Guest
Hallo beste mensen,

ook dit jaar ben ik van plan om weer te gaan backpacken, maar ik wil een ander tent hebben. ik heb nu 2 jaar een Nomad dessert rose 3 gehad maar die weegt gewoon een ton!
Maar ik was wel helemaal weg van de ruimte van de tent.
Nu ben ik op zoek gegaan naar een ander tent en heb de Coleman Cobra 3 gevonden. En ik zou van jullie graag willen weten wat jullie ervaringen of menigen zijn over deze tent.
De tent is bedoelt voor 2 mensen en 2 rugtassen, de cobra 2 is te klein. En we gaan meestal zo'n 2 weken weg en blijven niet langer dan 3 dagen op een plek.

Ik hoop dat jullie hier op willen reageren.

Groeten Koenraad
 
Hoi Koenraad;

ik heb zelf een cobra 2 , en die is inderdaad erg klein voor 2 personen. Ik kan je verder vetellen dat het best een stevig tentje is hoor hij heeft mij al 3 jaar goed onderdak geboden tijdens mijn tochten..... enige nadeel is dat je er best een tijdje mee bezig bent om hem op te zetten en dat aan de voorkant het buitendoek nog weleens tegen het binnendoek aan kan wapperen als hij niet superstrak staat gespannen.... dit leverde mij dit weekend koude natte voetjes op.

Maar de prijs-kwaliteit-gewicht verhouding vindt ik wel okee hoor!

met groet en veel succes met een tent uitzoeken;

Wouter
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan