Coleman Peak Pannenset


Status
Niet open voor verdere reacties.
Ik gebruik al jaren een Coleman Peak 1 pannensetje voor als ik alleen op stap ben, maar voor de familie-uitjes is het 2e hands, 30 jaar oude alu pannensetje wat we daar voor meenemen wel eens aan vervanging toe.
Nu heb ik van de Colemanset wel eens een grotere versie gezien (De serie 2?)maar wat ik wilde weten is of er ook een grote set van deze pannen bestaat, met een keteltje erbij en zo.
Alvast bedankt,
Rob
 
Sinds een poosje gebruiken wij een pannenset van Tefal (je weet wel, ze denken aan alles, die mannen). Erg tevreden over, spul is groot genoeg om een familie van 5 fatsoenlijk te kunnen voeren, degelijk, hoesje eromheen, slinkse afgietdeksel en heel makkelijk schoon te krijgen. Ik neem de kleinste pan en het kleinste koekenpannetje tegenwoordig zelf mee als ik in mijn eentje ga stappen, het kan minder zwaar natuurlijk maar die paar grammetjes heb ik er wel voor over.

Dacht dat ik er iets van 115 piek voor betaald had.... Niet te veel geld vind ik, voor deze kwaliteit.

Groet, Rob.
 
Ik sluit me helemaal bij je aan Hekkie;

Ik heb zelf sinds mei de kleine set van die tefal pannetjes (kostte geloof ik zo'n 79 gulden)
Maar ze bevallen super ook zo'n hoesje er om heen, en als je gaat hiken laat je gewoon een pan thuis.

Voordeel is dat je de pan als het dekseltje erop zit , je hem als vergiet kan gebruiken. Ideaal om bijvoorbeeld water v/d pasta af te gieten, je kant het handvat er namelijk gewoon oplaten als het deksel erop zit.

Ik heb net nog even voor je gekeken in R'dam bij een campingzaak in de folder van coleman, maar ik kon zo een twee drie niks vinden over een pannenset.

With greetingz,

from Wouter Stolk,
aka Elmo(the red one from sesamstreet)
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan