Coleman traag met repareren


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

aqdennis

Lid Club Hiking-site.nl
Hoi,

Na een aantal jaren trouwe dienst begon afgelopen voorjaar mijn Coleman Peak 1 Unleaded slecht te branden. Een nieuwe generator kon dit probleem helaas niet oplossen, dus de brander via Bever naar Coleman teruggestuurd. Het duurde toen 7 weken voordat ik 'em weer terug had, uiteindelijk was dit minder dan 12 uur voordat ik op vakantie ging.
Ogenschijnlijk werkte de brander nu prima, maar op vakantie bleek al gauw dat het kraantje lekte waardoor mijn fietstassen 3 weken lang gevuld waren met benzinedampen (da's vast niet goed voor de waterdichtheid). Bij terugkomst wederom brander teruggegaan naar Coleman, reparatie duurde nu 9 weken. Hij werkt nu wel weer prima.

Ik vind dit toch (on)behoorlijk lange reparatietijden. Heb ik gewoon pech, is het typisch Coleman, of is het ook bij andere merken en buitensport spullen gebruikelijk dat het zo lang duurt?

Dennis
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

He Dennis,

Hier hetzelfde. Ik heb de mijne ook weg gebracht en dat was inmiddels *even kijken* 28 augustus. En nog niet terug.
Ik vind het ook erg lang duren, maar wat doe je eraan?

Adios,
Duncan.
 
Das balen jongens !

maar wat ik me af vraag ... hoe doen andere fabrikanten het op dit gebied ?
iemand ervaringen mee ?
 
Ik heb inmiddels met The North Face, Scarpa en Patagonia ervaring, en in alle gevallen was een week of acht niet ongewoon.

Neemt even, maar zolang het maar opgelost wordt zullen we maar zeggen :)

Joost
 
Nou ja, dat is dus puntje twee. Laat ik mijn coleman repareren, komt-ie terug met een lekkend kraantje (en die was niet kapot toen ik 'em opstuurde) en moet-ie dus nog een keer worden gerepareerd.
Moet wel zeggen, Coleman heeft kraantje, mengkamer, branderkop, generator en windbeschermingsring rond de branderkop vervangen, en alleen het kraantje in rekening gebracht. Volgens mij zijn nu alleen de het tankje en de voetjes nog origineel :)

Dennis
 
Hoi Duncan,

Ik heb mijn brander op 20 juli naar Bever gebracht, en ze belden me op 20 september op dat-ie gerepareerd was. Dus ik vrees dat je nog even geduld moet hebben (tot eind oktober of zo ;-) )

Dennis
 
Hallo Iedereen.

In '94 heb ik mijn 3 jaar oude TNF tadpole laten repareren.
Nieuw grondzeil omdat deze doorlekte.

3 weken later had ik hem terug met nieuwe grondzeil.
En geen kosten.
Viel nog onder de garantie.

C.M.
Peter.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan