complimenten voor Denig

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Ave
  • Startdatum Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Even melden dat we niets dan lof hebben over Denig in Nieuwegein!

Altijd bereid om mee te denken, mee te doen - we mochten zelfs van Jaap (de eigenaar) proefslapen in een donsslaapzak om te kijken of de allergie echt onder controle is bij een kunsstoftijk. Geweldig! Ze zijn daarna voor ons op maat gemaakt en waren er zelfs binnen twee weken. Top.

Je merkt dat de verkopers zelf ook buitensportmensen zijn en je kan met hen zoeken naar die onderdelen van een uitrusting die bij jou passen.

De kinderen vinden het leuk om mee te gaan: onlangs was er een tekenwedstrijd en daaraan hebben ze meegedaan. De hoofdprijs wonnen ze niet, maar elke deelnemer kreeg een kleinigheidje thuisgestuurd - in ons geval een kompassleutelhanger. De kids vonden het geweldig.

Leuke zaak dus, goede spullen en deskundige verkopers. Wat wil je nog meer!

Anneke
 
Nog een aanvulling: voor de zomer kochten we een MSR expedition, wilden eigenlijk de nieuwste uitvoering (EX), maar die was nog niet uit. Denig gaf ons toen de mogelijkheid de XGK om te ruilen voor XGK-EX zodra deze binnen zou zijn - dat liet echter op zich wachten en hij kwam pas vorige week binnen - ver na de vakantie - we hebben dus gekookt op de Expedition maar mochten hem gewoon omruilen voor de XGK-EX.
Top service!

Anneke
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan