dagtochten Bretagne

  • Onderwerp starter Huizinga
  • Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
H

Huizinga

Guest
In week 25 ga ik naar Bretagne kamperen. Heeft iemand suggesties voor dagtochten van ca. 15 - 20 km.
 
Inmiddels is de betrokkene al weer terug uit Bretagne, maa dat neemt niet weg dat ik (we?) wel benieuwd zijn of hij/zij in Bretagne nog leuke dagtochten heeft gevonden...

Groeten,

Raymond
 
Het boekje Actief en Anders van de ANWB gehaald en daar stonden hele leuke routes in. Wel 1 nadeel in Bretagne, boeren gaan spontaan met de buldozer over paden heen om hun velden te kunnen uitbreiden. Wij zijn dan ook meerdere keren verdwaald en hebben hierdoor veel extra kilometers gelopen. Maar dat was weer goed voor de eetlust en je kunt erg lekker (vis) eten in Bretagne. Het landschap is heel erg mooi en divers. De kust is ruig met rotsen en kleine zandstrandjes (en nog veel bunkers uit de oorlog). Het binnenland is heuvelachtig met veel bos en echte typische franse
dorpjes. Mensen zijn onderweg zeer behulpzaam bij het zoeken naar de weg (daar hebben wij veel gebruik van moeten maken).
Bretagne is zeker voor herhaling vatbaar, het weer is alleen net zo wisselvallig als bij ons in Nederland. Een aparte ervaring nog was het bekijken van de voetbalwedstrijd nederland - frankrijk in een franse kroeg.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan