De Darn Tough Hiker Micro Crew Cushion is een wandelsok van Merino wol en na een jaar testen is het een van mijn favoriete kledingstukken geworden. En die naam.... ik heb het ook niet bedacht ;-) Lees de review of bekijk de video! http://bit.ly/2kyk1SI

ps. Naar aanleiding van mijn eerdere post over met daarin de review van het Patagonia Calcite Jacket de volgende achtergrond over wie ik ben en wat ik doe.
  • Deze review maak ik voor mijn eigen website en YouTube kanaal. Ik wordt er niet voor betaald, ik heb geen deals met fabrikanten en ik heb geen advertenties op mijn site staan. Na het testen gaan spullen naar de fabrikant retour of ze gaan naar een goed doel. Als ik het zelf wil hebben, vraag ik een rekening. En inderdaad... soms krijg ik een beker om mijn koffie uit te drinken ;-)
  • Bij de vorige review is me gevraagd waarom ik de review niet helemaal plaats op Hiking-site? Nou dat is niet slim voor mij en niet voor Hiking-site omdat er dan dubbele content ontstaat. En herschrijven... ik besteed veel tijd aan het maken dus nog een keer herschrijven...
  • Ik wil geen bezoek wegkapen bij Hiking-site, wel mijn ervaringen met jullie delen. En net als Facebook, Twitter en Insta is Hiking-site daar een prima plek voor. En Raymond - toch de chef hier - vindt deze posts ok.
  • De vraag die me ook gesteld is: hoe verdien ik dan mijn geld? Alles is openbaar dus waarom niet: Ik werk als tester/reviewer/videocontentmaker oa voor de NKBV, SNP en Op Pad. Ook geef ik lezingen en clinics over outdoor onderwerpen. En... ik zet nog wel eens een keuken, voeg schoorstenen en snoei hoge bomen.
Groet,
Gijs
 

Bijlagen

  • darn_tough_hiker_boot_cushion_sock_youtube_Small.jpg
    darn_tough_hiker_boot_cushion_sock_youtube_Small.jpg
    625,2 KB · Weergaven: 69
Fijne sokken, ik kan het beamen dat je ze 3 weken kan dragen zonder dat ze ondragelijk gaan stinken ;)
Leuke extra achtergrond over mulesing :)
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan