De Fjällräven Polar - wie wil me helpen?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Hoi outdoorliefhebbers,

Net als Nicole (ik zag dat ze me nét voor was), wil ik ook graag mijn droom waarmaken en mee doen aan de Fjällräven Polar 2014.

Voor degenen die niet precies weten wat het inhoudt:
De Fjällräven Polar is een 300 kilometer lange tocht, 200 kilometer boven de poolcirkel. Deze tocht leg je af met een hondenslee. Verder leren ze ons alles over het outdoorleven in deze barre omstandigheden. Een unieke kans dus! Door middel van stemmen kan iemand een plek 'winnen'.

Nu heb ik een filmpje gemaakt, om wat meer over mijzelf te vertellen. Deze is te vinden op onderstaande site (klik op de grote foto, als je hem wil zien:)).
Hieronder is de 'VOTE' knop te vinden en ik zou ontzettend blij zijn als jullie deze voor mij in willen drukken!
http://www.fjallravenpolar.com/polar-2014/show-all-contributions/?uid=88203

Gelukkig kan er op meerdere personen gestemd worden, dus hebben jullie op Nicole gestemd, dan kan dat ook nog een keer op mij - en andersom natuurlijk ook!

Met jullie stem maken jullie me erg blij.

Groetjes Manon Kloosterman
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Mijn stem heb je, Manon. Dit zijn mooie dromen om voor te gaan. Als het lukt? Dan verwacht ik wel een uitgebreid verslag hier op het forum :)
 
Wat leuk Philip, dank u wel!
En natuurlijk - jullie krijgen een uitgebreid verslag:) Ik zou zo gelukkig zijn als het lukt!
 
Voor mensen die zich afvragen wat ik hier nu ineens doe: hier komen veel outdoorliefhebbers die mijn droom waarschijnlijk begrijpen.
Ik lees de berichten en informatie al veel langer op hiking-site, maar heb mij nooit aangemeld. Is natuurlijk niet te controleren dat ik hier al veel langer 'passief' ben, maar vraag om jullie vertrouwen daarin ;)
Niet dat ik alle forums afspeur en hier en daar wat neer zet..
 
Iedereen doet zijn of haar ding Manon, we delen gewoon dezelfde passie:)
Volgens mij doet het er niet toe of je nu veel of weinig post op het forum....
Gewoon genieten van de natuur en alles eromheen das het belangrijkste toch?
 
Ik denk het wel :) Vind het echt leuk hoe mensen reageren. Niet alleen hierop, maar iedereen die een vraag heeft wordt enthousiast geholpen. Erg mooi om te zien.
Maar voor dit bericht; wil niet dat het overkomt als 'alleen maar gebruik maken van' :)
 
OK Manon,

Jouw, mij ontroerende, filmpje heeft mij er (eindelijk) toe gebracht me te registreren bij Facebook (waarbij ik overigens heb geprobeerd zo min mogelijk persoonlijke gegevens in te voeren!). Dit alles om jou mijn stem te kunnen geven. Maak deze, en andere dromen die je nog zult tegenkomen in je leven, waar! Verdorie, met het maken van dat filmpje laat je zien dat je er echt voor gaat. Vandaar mijn stem.

Gerard
 
Wat een ontzettend lief bericht Gerard. Dat doet mij wel heel goed! Ik ben blij dat mijn filmpje goed weergeeft dat ik er écht voor wil gaan.
Ik word er eigenlijk wel verlegen van haha! :)
 
Hoi Manon,

Iedereen heeft zo zijn dromen, maar er zijn er (helaas) maar enkelen die er echt voor gaan. Mijn stem heb je... (en een berichtje in je mailbox overigens ook!)

Raymond
 
Hey allemaal!

Ontzettend tof dat velen van jullie al gestemd hebben. Wellicht zijn er ook mensen die mijn oproep in de nieuwsbrief gezien hebben?
Mijn concurrent komt echter dichterbij, vandaar even een nieuw oproepje.
Heb je nog niet gestemd, dan is mijn vraag: zou je dit voor mij willen doen?

Het zou me ontzettend helpen!

Groetjes Manon Kloosterman
 
Hoi,

ik dacht al eerder gestemd te hebben, maar die was blijkbaar niet opgeslagen. Nu dus wel, mijn stem heb je.

Succes en groet,
Vincent
 
Omdat je de enige bent die ook echt moeite doet om te reageren en wat meer over jezelf te vertellen, heb je mijn stem gekregen. Veel succes!

De app die je op facebook cadeau krijgt, heb ik wel meteen weer verwijderd...
 
Leuk jongens! Kan alle stemmen gebruiken:)

Haha ja, die app is echt een nadeel. Begrijp ook goed dat het veel mensen weerhoudt van het stemmen.

En ik blijf ook zeker reageren:) Jullie doen ook moeite voor mij! En als ik het word, plaats ik hier ook een verslag over mijn ervaringen:) Voor wat hoort wat natuurlijk.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Geweldig!

Hoi allen,

Zoals sommigen van jullie weten heb ik ongeveer een half jaar geleden een oproepje gedaan voor de Fjällräven Polar. Ik heb hiervoor de meeste stemmen kunnen behalen en een paar weken geleden was het zover; ik mocht dan eindelijk naar het noorden vertrekken! Ik heb er een ontzettend mooie week gehad. Veel gelachen en veel geleerd. Veel mensen vragen wat nu eigenlijk het mooiste van de hele tocht was. Kan daar geen antwoord op geven; alles was ontzettend mooi. Het landschap wat elke keer veranderde, het staan op de slee en het zorgen voor de honden, het slapen in de tent en onder de sterrenhemel, maar ook het leren kennen van de andere deelnemers. Het is voor mij een onvergetelijke ervaring geweest, waar ik de rest van mijn leven aan terug zal denken. Bij deze wil ik iedereen die mij geholpen heeft dit avontuur waar te maken, dan ook bedanken.

Mijn dag-tot-dag verslag (en foto's) is te lezen op:
http://womanontherun.reislogger.nl

Ik raad iedereen aan om zich voor aankomend jaar op te geven.
Geloof in je dromen, want ik kan nu met zekerheid zeggen - dromen kunnen uitkomen.

Groetjes,
Manon Kloosterman
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan