De Hiking-site.nl Buff


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hallo allemaal,

Naar aanleiding van afgelopen weekend kreeg ik enkele mails met betrekking tot de Hiking-site.nl Buff die aan alle aanwezigen werd gegeven. Om wat meer duidelijkheid te geven zal ik bij deze enkele vragen beantwoorden via het prikbord.

[strong]Hoeveel Hiking-site.nl Buffs zijn er?[/strong]
In totaal hebben we er 100 laten maken, en ook alle Buffs genummerd. Het is dus een soort van limited edition, speciaal ter gelegenheid van het feest-weekend. Het nummer van de Buff staat op een sticker op de envelop.

[strong]Komen ze in de Hiking-site.nl shop?[/strong]
Nope, de Hiking-site.nl Buffs zijn een teken van dankbaarheid aan mensen die de moeite hebben genomen om naar ons weekend te komen en worden niet verkocht. Uiteraard wisten we dat we exemplaren zouden overhouden, maar ook deze zullen worden weggeven en niet worden verkocht.

[strong]Hoe kan ik er dan toch nog één krijgen?[/strong]
Tijdens komende events zullen diverse mensen alsnog een Buff krijgen, als bedankje voor hun inzet voor de site en Club Hiking-site.nl. Daarnaast zullen enkele mensen die niet op events komen per email worden gevraagd of ze een exemplaar thuis gestuurd willen krijgen. In totaal zijn er nog zo'n 50 Buffs te vergeven (op 3 mei 2007).

[strong]Is dit cadeau gesponsord door Buff of de importeur van Buff?[/strong]
Nee. Het hele traject is op persoonlijke titel door Yolanda en mij aangekaart bij Buff in Spanje en we hebben daarbij ook direct duidelijk gemaakt dat het om een cadeau richting bezoekers ging en we er geen enkele commerciële belangen bij wilden betrekken. Het is dan ook betaald uit eigen zak en laat hopenlijk zien dat we blij zijn met de inzet van mensen voor de site.

[strong]Kan deze Buff wel gewoon in de was-machine?[/strong]
Tuurlijk! Het is een gewone 'classic' Buff, maar dan met een speciale print. Je hoeft niet bang te zijn dat de kleuren verlopen of dat het ontwerp verdwijnt na een wasbeurt. Dat ontwerp is overigens van Yolanda, die daarmee geprobeerd heeft de Buff zowel handig (gebruik 'm ook als vlag!) als mooi te maken.

[strong]Lang geleden heb je ooit geschreven dat er nooit Hiking-site.nl Buffs zouden komen. Hoe zit dat dan?[/strong]
Klopt. Maar dat was in de context of ik ooit nog Buffs of andere functionele kleding in de Hiking-site.nl shop zou gaan verkopen. Daar blijft het antwoord dus nog steeds 'nee' op. De shop is bedoeld voor promotie-artikelen die puur voor promotie-doeleinden gebruikt kunnen worden. Niet voor functionele kleding of andere producten.

[strong]Hoe staat het uitdelen van gratis Buffs in relatie tot de heftige discussie over Buffs elders op dit prikbord?[/strong]
Hoewel de timing inderdaad wat ongelukkig is, staan deze twee zaken volledig los van elkaar. Enerzijds waren de Buffs bij aanvang van de betreffende discussie al lang in ons bezit en anderzijds kan bij die discussie elk gekopieerd product/merk en elke (niet door leken direct zichtbare) kwaliteits-eigenschap worden ingevuld.

Ik hoop dat hiermee wat duidelijkheid is ontstaan bij zowel de mensen die een Buff hebben ontvangen als ook de mensen die direct mails stuurden met vragen over de betreffende Buff. Maar vooral hoop ik dat het een einde maakt aan de indianenverhalen die direct (via mail) de kop opstaken toen op het prikbord bekend werd gemaakt dat er een Hiking-site.nl Buff in omloop was...

Raymond
- volgende keer toch maar gewoon een peper-en-zout-stelletje meegeven?;)
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

>Genummerde Hiking-site sokken? :7

Onderbroeken.........
Worden de summitonderbroekenvlagfoto's (iets voor scrabble) erg uitdagend.:D :D

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
>hardloophempjes?

Nu heb ik afgelopen weekend veel commentaar gekregen op het feit dat ik nu écht iets aan de te dikke buik moet doen, maar deze is wel heel erg duidelijk...En bedankt!

Raymond
;-)
 
>'t zijn toch wel echte hè ;).

De meesten wel. Die van jou is er eentje van de Xenos met een Hiking-site.nl sticker er op :7

Raymond
 
Ze zijn wel ontzettend gaaf geworden die Buffs!
Nou ja, ik bestel gewoon een vlag en naai die dicht (of beter laat em dichtnaaien) Nee, da's toch niet hetzelfde. Wel een onwijs leuk idee om je eigen Buffs te laten maken.

Gefeliciteerd nog trouwens met jullie 5-jarig huwelijk!
Groetjes,

Els
 
Hij is goed!! Dankjewel!! Laat ons na de zomer Raymond overstelpen met foto's van met hikingsite-buff getooide hoofden op toepasselijke locaties.
 
Hij is heel goed!!
En ook goedgekeurd door de altijd zeer kritische meiden thuis; ze zijn zelfs jaloers.;-)

Mijn (oude) Buff begint een beetje te rullen, maar dat mag ook wel na drie jaar dagelijks gebruik. Hij is altijd mee in de jas.

Ik neem aan dat ik van de zomer zonder summitvlag op pad kan gaan en de Buff kan gebruiken voor een summitfoto......

Thanks,
Ruud
 
>Ik neem aan dat ik van de zomer zonder summitvlag op pad kan
>gaan en de Buff kan gebruiken voor een summitfoto......

Yup, ik zal tzt de vlaggenpagina aanpassen.

Raymond
 
Hij ziet er idd zeer cool uit! En ook nog eens gewicht besparen doordat je de summitvlag thuis kan laten:9

En complimenten aan Yolanda, print ziet er super strak uit.

Veel dank,
Cobus
 
Ook mijn hiking-site.nl Buff zat vandaag in de bus. Hij ziet er idd zeer mooi uit! Dan geef ik mijn originele buff wel aan mijn vriendin, nog iemand die blij is :D
 
Ook ik heb hem gisteren tussen de post gevonden.
zeer multifunctioneel, dus gaat hij zeker mee naar Pakistan in Augustus

bedankt,

russian_nomad
 
Ik heb vandaag nr 72 mogen begroeten.
De verpakking verdwijnt mooi in de kast
samen bij de andere collector items .
Hoewel nog nooit een buff meegenomen mag hij volgende keer mee.
Kwestie hem te testen op zijn functionaliteit.
Als hij ook als summitvlag mag dienen...
wil ik zeker eens een dikke steen een jas aantrekken.
Loop misschien gemakkelijker als het knopen van de vlag.

bedankt
Ivo
 
Ook Buff nr 68 is gearriveerd. Het ontwerp is wel een stuk mooier en artistieker dan ik al uit de foto's had opgemaakt!
Mijn dank hiervoor!

Boelo
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

>De verpakking verdwijnt mooi in de kast
>samen bij de andere collector items .

Grinnn, ik dacht dat ik de enige gek was, maar ik bevind me in goed gezelschap dus! Nummer 13 nog wel; ik heb iets met dat nummer, dus Lluc heeft dat goed uitgezocht ;-)

>Hoewel nog nooit een buff meegenomen mag hij volgende keer
>mee.

Ik heb mn stripBuff altijd bij me en ook al voor heel wat dingen mishandeld, maar ik merk dat ik met de hikingsiteBuff veel voorzichtiger ben. Beetje "nette schoenen versus ouwe zolen"syndroom ofzo.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan