De Reisdokter opent 11e vestiging bij Ik ga op reis…


Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Onderstaand persbericht ontving ik vandaag. Wellicht interessant voor de mensen uit (wijde) omgeving Zwolle:

[STRONG]De Reisdokter opent 11e vestiging bij Ik ga op reis…[/STRONG]
Inentingen à la EasyJet nu 11 vestigingen in 3 jaar

Nog steeds een halve dag vrij nemen en in de wachtkamer zitten voor de vakantie-inentingen? Vanaf 3 december kunt u terecht bij de bekende buitensportzaak Ik ga op reis… in Zwolle. Daar wordt namelijk de 11e vestiging van de Reisdokter geopend.

[STRONG]EasyJet[/STRONG]
Zo makkelijk als het tegenwoordig is om je vliegticket on-line te boeken, zo eenvoudig maak je nu ook een afspraak bij de Reisdokter voor de inentingen. Op www.dereisdokter.nl vindt de bezoeker informatie over de werkwijze, prijzen en vestigingen. Reizigers vullen vooraf op de website een intakeformulier in, dat al direct op het scherm een algemeen, gratis, reisadvies oplevert. Dit advies kan uiteraard ook uitgeprint worden ter informatie. Vervolgens kan ook on-line een afspraak gemaakt worden in een van de vestigingen Op deze wijze kan het consult zo efficiënt mogelijk afgehandeld worden.

[STRONG]Kwaliteit[/STRONG]
Ieder filiaal van de Reisdokter wordt onder toezicht van een ervaren huisarts gerund. Gediplomeerde verpleegkundigen met reiservaring geven het advies en de inentingen. Als bron van alle adviezen worden de LCR-richtlijnen (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering) gehanteerd en actuele informatie van Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

[STRONG]Open als anderen dicht zijn[/STRONG]
De Reisdokter is geopend op koopavonden en op zaterdagen. Wel zo makkelijk om de vaccinaties voor de reis te regelen op een vrije dag, niet op een werkdag.

[STRONG]Gevestigd bij Ik ga op reis…[/STRONG]
Sinds de oprichting in 2002 is de Reisdokter actief in Nederland. Dit nieuwe concept is gericht op medisch reisadvies, het verzorgen van inentingen, malariaprofylaxe en specifieke medische (reis)kits. Uniek aan de Reisdokter is het feit dat hij shop-in-shop is gevestigd in met name grote buitensportzaken. Op deze wijze ontstaat een prachtige complementaire dienstverlening. In Zwolle is de Reisdokter gevestigd in de sfeervolle buitensportwinkel Ik ga op reis… aan de Assendorperstraat 31 (naast het Domincanenklooster, nabij het Wezenlanden ziekenhuis).

[STRONG]11e Vestiging[/STRONG]
De feestelijke opening van de reisdokter bij Ik ga op reis… zal verricht worden om 11.00 uur door Ronald Hulsebosch, “de Reisdokter“ zelf. Tegelijkertijd zal er een foto-tentoonstelling zijn met foto’s van de reisdokter aan het werk als arts en expeditie-arts. Met deze opening is de 11e vestiging van de Reisdokter een feit. Genoeg reden om dit te vieren. De eerste honderd bezoekers aan Ik ga op reis… die een kijkje komen nemen bij de Reisdokter, ontvangen een nuttige attentie: Care Plus® Desinfecterende Gel t.w.v. € 4.95, een antibacteriële gel om je handen mee te wassen zonder water! Vieze handen zijn een grote bron van infectie (reizigersdiarree). Voor de momenten dat het niet mogelijk is om je handen met water en zeep te wassen is deze gel een uitkomst.

[STRONG]Sfeer[/STRONG]
De Reisdokter is bewust laagdrempelig, de sfeer avontuurlijk. Ieder filiaal heeft zijn eigen thema zodat de reiziger zich direct op reis waant. De vestiging bij Ik ga op reis… is geheel in Chinese stijl ingericht. De Reisdokter is momenteel gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Nieuw-Vennep, Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Roden, Nijmegen, Heerhugowaard en Zwolle. In 2006 worden er nog meer vestigingen geopend en wordt landelijke dekking gerealiseerd. Op de website www.dereisdokter.nl is steeds de meest actuele informatie te vinden.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan