"de Vooruitgang"

Status
Niet open voor verdere reacties.
Vrienden...

Vorig jaar PacLite...dit jaar XCR.. De GPS wordt steeds completer en dat geldt ook voor bijvoorbeeld de branders of de rugzak.
Vooruitgang noemen we dat!
Maar wat vinden wij, buitensporters, daar nu eigenlijk van??
Is het pure geldklopperij en wordt er briljant ingespeeld op onze neiging tot zelfverwennerij.
Of is het juist goed de keuze altijd optimaal te houden en daarom regelmatig je producten te updaten opdat diverse malen per jaar kwijlend de nieuwste hebbedingetjes bewonderd kunnen worden in een van de alom florerende buitensportspeciaalzaken, in de wetenschap dat het budget maaaanden geleden al overschreden is...
Ik noem....bijvoorbeeld "de Jas"
De Sterkste jas is van 3-laags GTX
De Lichtste van PacLite
De best Ademende van XCR
Uiteindelijk zal dit resulteren in 'de ultieme jas', maar waarom daar niet op gewacht? Moeten al die 'tussenproducten' steeds op de markt gebracht worden, Of moet je eens per, zeg, 3 jaar, met significante verbeteringen komen in plaats van te blijven hangen in een eeuwig peperduur compromis.....

uw mening graag
:7
 

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Tja,

Zelf kijk ik altijd wel naar de nieuwigheden van de laatste nieuwe dingen maar ben ik ook wel gecharmeerd van de uitverkoopmaanden waarin de producten die vorig jaar 'hype' waren nu worden afgeschreven als 'inferieur'.

Er zijn zaken die je gewoon voor langere tijd koopt (Jas, Slaapzak, tent, etc.) en daar ga ik dan wel weer voor de nieuwste zaken. Maar voor de gewone kledingstukken als truien, shirts, onderkleding, etc.: doe maar gewoon, da's al duur genoeg.

Raymond
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan