dienstverlening Silva


Status
Niet open voor verdere reacties.
Onder het mom : "als het goed is mag het ook eens gezegd worden", mijn ervaring met Silva

Enige tijd geleden kocht ik bij intersport oostende een Silva gps toestel dat al een tijdje in de vitrine lag voor een appel en een ei. Kort nadien bleek dat de softwareversie op dat toestel lichtjes achterhaald was en dat er op de website van Silva een gratis update te krijgen was, weliswaar alleen te gebruiken met windows. Omdat ik op Mac werk heb ik dan maar eerst in de winkel gevraagd of zij deze update konden doen voor mij, wat niet zo was. Dan maar een mailtje gestuurd naar Silva Zweden met de vraag of zij deze update voor mij konden doen.
2 dagen later bericht van de importeur gekregen dat ik mijn toestel naar hen mocht opsturen voor de update. Enige tijd later, nieuw mailtje van de importeur met de boodschap dat er blijkbaar een defect was aan mijn toestel, maar dat het gratis vervangen zou worden.

Nu enkele weken later heb ik dus een spiksplinternieuw toestel dat zowat rechtstreeks van de fabriek komt terwijl ik begin dit jaar een koopje deed in de winkel

Als het goed is mag het ook eens gezegd worden
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan