Dit geloof je toch niet....

Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hier zit een stelletje Chinese oplichters achter. Zij hebben een groot aantal websites overgenomen en bieden tegen te lage prijzen goederen aan. Als je bestelt worden er eerst flinke 'spoed'-bezorgkosten in rekening gebracht en daarna wordt er nog eens onder het mom van koersverschillen een flink bedrag opgezet. Al met al is je goed zo'n 1½ keer zo duur dan oorspronkelijk.
Levering gebeurt niet of erg laat en als ze leveren is het niet wat je bestelt hebt maar Chinese imitatie zooi van een ander merk. Dus je bestelt bijvoorbeeld een Fallraven artikel maar je krijgt een imitatie Abercrombie Finch ding.

Een andere webshop is bijvoorbeeld unifilwandelgroep.nl
 
Ja, maar dan moet die winkel wel in de buurt zijn anders betaal je js scheel aan benzine kosten. De laatste tijd ergerde ik me kapot dat de Bever weinig in de winkel had... online bestellen werd er gezegd! Vaak zijn er online scherpe aanbiedingen vooral uit Duitsland. Je moet wel de juiste sites weten.
 
Saskia,

Ik woon 60 km van de Zwerfkei vandaan en dat kost me heen en weer nog geen 10 liter benzine. Zet dat bedrag aan benzinekosten af aan de reizen en wandelingen die je met de desbetreffende artikelen zult maken en je zult zien dat het een fractie is. Plus het gemak van keuze, niet naar een Kiala of ander verzendpunt moeten en het mogelijke risico van foute sites. Dan wint bij mij toch echt de fysieke winkel.
Ik weet niet waar je woont, maar binnen een uur rijden moet toch wel een buitensportzaak te vinden zijn, afgezien van de Waddeneilanden.

Ik ben het met je eens dat sommige dingen alleen online (goedkoper) te bestellen zijn, Irritant is dat!

Mirjam
 
De voorwaarden zeggen ook al genoeg:

"Home > shipping
shipping
Ik kan leveringsbon naar de plaats waar ik werk, of een andere locatie?
Natuurlijk, ja. Bij het bestellen, hoeft u alleen maar vragen om een ??verzendadres." enz..


Maar kan iemand mij vertellen wat er zo bijzonder is aan een super dun wollen shirtje dat die 260 euro moet kosten?
Ik vind die adviesprijs zelf eigenlijk al oplichting.
 
En de echte oplichter is natuurlijk Fjällräven zelf, dat een adviesprijs van 260 euro voor een shirtje hanteert...

Waarom is dat oplichting? Het is schandalig duur, maar de prijs staat duidelijk vermeld en ze rekenen niet stiekem meer als je afrekent (dat moest er nog bij komen :D). Dus het is geen oplichting.

Overigens voert genoemde website het Thuiswinkel Waarborg logo, maar zijn ze daar zover ik kan niet geregistreerd. Ik heb ze dus ook maar even gerapporteerd als mogelijk misbruik makend van het logo....

Verder staan er geen bedrijfsgegevens op de website, en dat is binnen de EU wél verplicht: naam, adres, KvK nummer en telefoonnummer moeten vermeld worden. Dus als ze dat niet doen is dat al een slecht teken....

Groetzels,
Dennis
 
Dennis, wist niet dat je een klacht kon ingeven. Een goede tip voor de volgende keer.

Mauric, ja fraudeleus natuurlijk
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Yep, op de website van Thuiswinkel waarborg staat een knop "meld misbruik" waar je een website kan opgeven waar je van verdenkt dat ze onterecht het logo voeren.

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan