Dolomieten

Dit jaar zijn we naar het Oetztal geweest. Daar hebben we heerlijk gewandeld. En ook voor het eerst een huttentocht gemaakt.
Ik ben verslaafd geraakt.

Komend jaar willen we naar de Dolomieten. Veel foto's voorbij zien komen op Insta. Maar als je dan gaat googlen, krijg je zoveel info.

Dus daarom vraag ik het jullie. Waarschijnlijk zijn er al diversen naar de Dolomieten gegaan.

Wie kan mij advies geven? We verblijven het liefste op een camping. Waar moet ik heen om het mooiste van de Dolomieten te zien? Welke regio, of zelfs welke camping.
We willen de Dolomieten zien, heel veel wandelen en van prachtige uitzichten genieten. En wellicht weer een huttentocht.

Ik hoor het graag.
 
In omgeving Ortisei/st Christina zit je lekker centraal. Maar de dolomieten zijn best groot dus wellicht hebben andere forumleden goede insider tips.

Je refereerde al aan de vele fotos op instagram. Mede hierdoor zijn de dolomieten nu extreem populair onder mensen van over de hele wereld. Als je een stuk van een van de alta vias wilt lopen zal je maanden van tevoren moeten reserveren. Na de Tour de Mont Blanc zijn dit de populairste routes in de alpen geworden.
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan