Domelapad met hond


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Na het Zevenwoudenpad staat het Domelapad op het programma. Omdat het boekje uit de vorige eeuw stamt vraag ik mij af of iemand op deze lijst het Domelapad onlangs heeft gelopen (gezien de postings hier geeft men de voorkeur boven buitenlandse bestemmingen;-) ). Wederom wil ik dit pad lopen met mijn hond en ik vraag mij af of ik onderweg nog verrassingen tegenkom, zoals een hondenverbod op bepaalde stukken.

Met vriendelijke groet

Harald Sluiman
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi

Ik heb het Domelapad een jaar of 4 geleden gelopen. Was toen (nog?) prima te doen. Als je op de nieuwe LAW kaart kijkt, zie je dat het pad er niet meer op staat, en mogelijk dus ook niet meer onderhouden wordt. Ik heb hier toen nauwelijks wat van gemerkt.

Wat de honden betreft, ik heb hem zelf zonder hond gelopen, en durf het dus niet voor alle stukken te zeggen, maar ik kan me niet herinneren dat er een hondenverbod was (maar heb er dus ook niet op gelet...).

Succes ermee

Arjen
 
Harald,

Wanneer komt er eens een verhaal op Walkyourdog.nl? ;)

Je hebt het Zevenwoudenpad gelopen en ik zag dat het Domelapad daar een soort van parallel aan loopt (heel globaal dan) en hoewel ik de omgeving hier nog niet tot in den treure ken (ik woon hier nog maar een maand of wat), voorzie ik eigenlijk geen problemen want ik ben hier tot nog toe maar een keer een echt hondenverbod tegengekomen. Waar ik overigens wel met de honden los liep maar dat is weer een ander verhaal over koeien en een sloot...

Ben heel erg benieuwd naar je ervaringen,

Duncan.
 
Arjen,

Bedankt voor de informatie, er gaan op dit moment 2 verhalen rond.
1) van het boekje komt in 2006 een herdruk
2) er wordt een ander pad uitgezet Turfstekerspad o.i.d.

Op mijn mails die ik heb gestuurd naar NIVON wordt helaas niet gereageerd.

Harald
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan