Doorsteek Hardangarvidda met toerski's

  • Onderwerp starter Henk-Jan Geel
  • Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
H

Henk-Jan Geel

Guest
Hoi,

Ik wil in het voorjaar van 2006 (jan, feb of begin maart) een doorsteek doen van het Hardangarvidda natuurgebied in zuid Noorwegen. De doorsteek is ongeveer 120 km en volledig self supporting. Ik ben op zoek naar 1 of 2 enthausiaste buitensporters met doorzettingsvermogen. Ik zoek mensen met toerski of langlauftocht ervaring, ervaring met winterkamperen en die een afstand van 20 km per dag op ski's kunnen afleggen. Of we een slee of rugzak mee nemen is later te bepalen. Ik ben zelf twee keer eerder in het gebeid geweest maar tot een doorsteek is het nog nooit gekomen.
de temperatuur ligt in die periode rond de -7 overdag en -20 in de nacht. We komen wat hutten tegen waar in geval van nood gebruik kunnen maken. Slapen gebeurt gewoon in de tent. Sneeuw smelten en lekker van de omgeving genieten.
Lijkt je dit wat? Laat het me snel weten dan gaan we eens verdere plannen maken.

Groeten,
Henk-Jan hjg "at' wanadoo.nl
 
klinkt goed. Heb in ieder geval genoeg ervaring en zou graag verder willen brainstormen. Heb je ook een mailtje gestuurd.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan