DryZone


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo,

Heeft iemand toevallig al ervaring met de DryZone, die dingen die je in je schoenen kan stoppen om ze (relatief) snel te laten drogen?

Ben benieuwd,
Duncan.
 
Evenzeer heel benieuwd.
Schoenen vol water gieten, leeg kieperen en na 2.5 u heel de zaak poederdroog.
Het lijken mij eerder verkoop-trucs.
Trouwens erg prijzig vind ik.
Zeker als het om silicagel zou gaan.
Dat moet veel goedkoper aan te kopen zijn
(alleen nog wat huisvlijt om een mooi zakje te naaien)
Ik bedoel niet die korrels in de zgn vochtvreters want deze zouden calciumchloride bevatten en dat is niet regenereerbaar.
(corrigeer mij als het niet zou kloppen)

Ivo
 
Calciumchloride is ook regenereerbaar; het enige wat het doet is water aan zich binden (geen chemische reactie of zo) dus het is kwestie van drogen in de hete lucht oven en klaar is klara.
Nadeel van calciumchloride dat het nogal snel papperig wordt en je schoen dus vol met die troep komt te zitten. Aangezien het een zout is zou dat wel eens niet zo best voor het leer van je schoenen kunnen zijn. Kan je er natuurlijk wel weer af wassen, maar dan zijn je schoenen weer nat :7

Groetz
Dennis
 
Hallo Duncan,

Ik ben niet echt objectief want wij zijn de Belgische invoerder van de Dryzones. Ik kan je alleen meegeven dat wij heel positieve reacties krijgen van winkels en rechtstreeks van particulieren. Het product werkt heel goed en mits goed gebruik kan je het jaren gebruiken. je kan het trouwens ook gebruiken om handschoenen te drogen of sandaalfootbeds, rugzakken...

Vriendelijke groeten,
Steven
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan