Duinhike Meijendel zaterdag 3 april


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
F

fkamming

Guest
Aanstaande zaterdag 3 april organiseer ik, voor Weekendhike, een pittige wandeling van 30 km door het duingebied Meijendel bij Den Haag/Wassenaar. Helaas wil het met de inschrijvingen nog niet zo vlotten en dreigt het niet door te gaan bij gebrek aan belangstelling. We zijn nu met z'n vieren. Ik ben dus naarstig op zoek naar deelnemers en kreeg zojuist het lumineuze idee om een oproepje alhier te plaatsen :+. De tochtdetails staan op www.weekendhike.nl in de wandelagenda. Je kunt je hier nog tot en met woensdag 31 maart inschrijven.

Enne... ik wil deze wandeling uiteraard ook graag nogmaals voor de club organiseren. Zet 'm wel op de site zodra ik een datum weet.

groetjes,

Fred
 
Hoi Fred,

Prima natuurlijk, maar wellicht is het dan wel belangrijk om erbij te vermelden dat deelname aan de hikes van Weekendhike NIET gratis is.

Juist omdat het geen Club Hiking-site.nl event is, heb ik de oproep verplaatst naar het kampvuur (dat hij dus open staat voor iedereen).

Grtx,

Raymond
 
Hoi Raymond,

Je hebt gelijk, 't is (nog) geen club hiking-site event, dus hoort ook niet in dat prikbord thuis. Meelopen met een Weekendhike is overigens inderdaad vanaf 1 april niet meer gratis... maar je mag nog wel twee keer gratis uitproberen :).

groet,

Fred
 
Ach ja, en dan nog zijn de kosten (ik meen 3,50?) nog niet zo gigantisch dat de meesten zich er een bult aan vallen, maar toch. Sommige mensen willen het liefst meteen duidelijkheid :)

Raymond
- vanuit Spanje waar de laatste duinen in de afgelopen 48 uur zo'n beetje zijn weggewaaid!
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan