Eerst Ardennen, dan GR20

  • Onderwerp starter Wandelende Belg
  • Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
W

Wandelende Belg

Guest
Hallo iedereen,

indien jullie mijn bericht over Zuid-Europa gelezen hebben begrijpen jullie de titel van dit bericht onmiddelijk. De anderen lezen best eerst het vorige bericht. Ik ben dus van plan om in het begin van de zomer(begin juli) een trektocht te doen in de Ardennen. In september zou ik dan de GR20 in Corsica willen doen. De bedoeling van deze voorbereidende tocht is eigenlijk het wandelgevoel terug te pakken te krijgen na een periode van inactiviteit, eventjes ontspannen na mijn examens en genieten van de mooie Belgische(Waalse)natuur. Indien de geïnteresseerden voor de GR20 tijd te over hebben zou het fijn zijn om elkaar misschien zo voor de eerste keer te ontmoeten.

De tocht in de Ardennen is misschien niet echt zwaar maar het is toch al een plezante voorbereiding op het echte werk. Ze zal heel de transardense route omvatten en misschien ietsje meer. Ik zou deze tocht graag met de tent doen omdat het weer normaal toch wel meevalt in deze periode. Het is ook maar een dag of zes, zeven te wandelen. Ik heb al stafkaarten en een routeberschrijvend boekje dus verdwalen zullen we niet. Indien mensen geïnteresseerd zijn mogen ze reageren zodat we elkaar een beetje kunnen leren kennen tegen dan want het is nu niet meer zolang. Enkel examens scheiden mij nog van deze leuke periode.

Groetjes aan iedereen en hopelijk tot binnenkort,

Yanick
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

hello yanick,

Voor de transardeense zullen we moeten passen :-( . Wij werkende mensen hebben niet zoveel verlof als jullie studenten. Liever dan een langere periode in september dan hier en daar een weekje gespreid. Plus we zijn ook nog wat dagen aan het opsparen om volgend jaar weer een langere (verre :9 ) vakantie te doen

In ieder geval nog veel succes met de blok en de examens

groetjes, heidi
 
Hey Yanick,

Sorry, bij mij is precies hetzelfde het geval als bij Heidi. Ik moet overdag ook werken. Kun je er niet een weekend van maken. Misschien dat ik dan wel kan.

Jeroen
 
Sorry jongens, de transardense route is nu eenmaal een langere tocht maar jullie mogen altijd in het weekend bijspringen onderweg, dat is allemaal vrij te bepalen.
Groetjes,

Yanick
 
Ben je nog op zoek naar wandelpartners?
Check dan je ander bericht eens aub?
 
Sorry mensen, wegens een enkelblessure(breuk of verstuiking) is het onmogelijk voor mij om deze tocht in de vakantie te maken! Ik hoop dat degenen die geïnteresseerd waren toch nog van een andere leuke vakantie kunnen genieten. Veel vakantie- en reisplezier nog,

Yanick
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan