eerste hike


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo,

Als voorbereiding voor 80 km Spindleruv Mindl heb ik gisteren een tocht in de ardennen gemaakt In malmedy. Een collega van me gaat de grand paradiso lopen en wees me op deze tocht. Op zich viel het reuze mee, want de klim trajceten waren niet te gek land. Dus als ik echt dacht, nu stop ik waren we weer vlak of dalend en zoals eerder gezegd ik herstel snel. Vandaag voel ik wel mijn dijbeenspieren en mijn knieen, maar niet zo dat ik denk ojeh toch, net zo dat je iets echt gedaan hebt. Het klimmen was soms wel heel steil, evenals de dalingen. Soms was het echt 'cross country'. al met al dus vooruitgang lijkt mij. Overigens, bij AH, die op de kleintjes let is er slaapzak van nomad en self inflatting matras te koop voor ongeveer halve prijsslaap zak gaat to 4 graden.

Ali:)
 
Hey Ali,

Vond je de tocht nu leuk..... of niet??

We (hiking-siters) zijn ook vaker in Malmedy geweest en het is inderdaad een mooie omgeving. 'S winters kan het er wel eens koud zijn, heb ik begrepen :7

Maar goed, je gaat in het Tjechische skioord een flinke hike maken?
Tof, ben er één keer op wintersport geweest. Mooi land, leuke heuvels, schone natuur. Nou, dan is Malmedy een mooie trainingsomgeving.
 
Hai Fred,

Ik vond het juist erg leuk, want ik had er tegen opgezien, omdat ik ik niet zo makkelijk klim. Maar zoals gezegd, ik kon de groep goed bijhouden en telkens als ik dacht, nu stop ik even, want anders ga ik onderuit, werd het weer vlak of dalend en kon ik weer op adem komen.
Ik vond eigenlijk dat ik nog best wel lenig was, ben nl nreeds middelbaar.
Maar ik denk niet dat ik ooit de Everest zal bedwingen. Maar er zijn nog zat ander leuke plekken, zoals wales, schotland, ijsland etc

wellicht doe ik wel eens mee met een hike van de site.

Groetjes,

Ali
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan