Eigen Spullen


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo!
Ben nieuw hier dus nog lang niet alle onderwerpen gelezen dus als ik iets dubbel vraag, alvast sorry.
Heb al verschillende trektochten gemaakt zowel met tent als huttentochten en ik leende altijd alles maar heb nu geld om zelf het een en ander te gaan kopen, en dan doe ik het liever goed ook.
Dus zodoende dit lijstje, hebben mensen ervaring met deze spullen laat dan wat weten, voornamelijk ga ik het gebruiken in Europa en zowel solo als met mijn vriendin (daarom de 2 pers. tent)

Brander: Optimus Nova
Rugzak: Lowe Appalachian 60+15
Tent: Eureka Moonschadow Duo
Waterfilter: MSR Miniworks
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Hehe bedankt voor de link naar materialen :7 dat bedoelde ik met nog lang niet alles gelezen!

En ook de subtiele hint naar een ondergetekende post is opgemerkt :p
 
Hoi,

Zowel de brander als de rugzak heb ik ook; dwz ik heb een Appalachian 70+15....
Over de brander niets dan lof, werkt prima met uiteenlopende soorten brandstof. Rugzak heb ik ook geen problemen mee, maar dat is altijd heel persoonlijk. Ik vind 'em na 6-7 uur lopen met een kilo of 18 er in nog steeds prettig zitten. Moet er wel bij zeggen dat 17-18 kilo echt het maximum is waarmee ik kan lopen, hij begint dan stilaan aan de schouders te hangen omdat de heupband begint te glijden. Dat zal vast bij duurdere rugzakken beter zijn....

Groetz,
Dennis
 
Ontzettend bedankt!
Heb de materialen ook opgezocht in de "gebruikerservaringen" en moet toch nog op zoek naar "goedkopere" winkel als Bever haha, dus als ik iets beters tegenkom wie weet, zoek ik het weer op haha ;-)
Enige nadeel is dat ik het pas in het voorjaar kan uitproberen...zucht misschien toch nog maar een tochtje proberen te versieren dit jaar haha :D
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan