Einde Sindbad


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Aangezien de winter weer langzamerhand in zicht komt ben ik al bezig met het kijken voor een sneeuwwandel/langlaufreis. Een van mijn vaste reisorganisaties is Sindbad, maar toen ik daar via de mail om de winterbrocuhure vroeg kreeg ik het volgende antwoord:

" Helaas zult u van ons geen brochure meer kunnen verwachten. Per 1 november houden de activiteiten van Sindbad op te bestaan. Wenst u nog met Sindbad op reis te gaan, dan kunt u nog reserveringen plaatsen met een reisperiode die voor 1 november ligt.Vooralsnog zal het Sindbad-programma niet door een andere organisatie worden overgenomen. Daar is op dit moment in ieder geval nog niets over bekend".

Het lijkt er dus helaas op dat een van de weinige reisorganisaties die bergkampeerwandelvakanties en sneeuwwandelreizen aanbied er over een maand mee ophoudt. Zou erg jammer zijn, want dan blijven eigenlijk alleen Intertrek, HT en SNP over met actieve (berg) kampeervakanties.
Henk
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan