En wat heb jij vandaag gedaan in deze kerst/oud/nieuw periode?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

babelfish

Lid Club Hiking-site.nl
Even een 'ogen uitsteek' draadje om te kunnen aangeven wat je in deze vakantiedagen hebt gedaan. :+

Vandaag in de Hollandsche Biesbosch geweest met de kids even een rondje gemaakt daar (km-tje of 5) door de blub, 90% onverhard gelopen met de Rambler uiteraard door de modder. Heel veel vogels gezien, van roodborstjes via zwanen en vele ganzen een gigantische rovert naar een witte reigert. De kids tot boven de wenkbrauwen onder de modder. Nog Bevers wezen spotten in het Beverbos als toetje. Was een goed dagje en ben nu moe van de boel afspoelen.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

RE: En wat heb jij vandaag gedaan in deze kerst/oud/nie...

Ja halló Sander ... kom je net op mijn eiland als ik er even niet ben ;-)!!
(Of juist daarom kwam je zeker vandaag)

Marla
 
RE: En wat heb jij vandaag gedaan in deze kerst/oud/nie...

Was er gisteren ook hoor, liep toen met gezin van de Baanhoek naar Kop van 't land naar het huiskamercafeetje Fluitekruid. Zal de volgende keer wel even 'aanbellen' op het eiland. Dus als je op de N3 een zot luidtoeterend voorbij ziet razen dan zijn wij 't....
 
RE: En wat heb jij vandaag gedaan in deze kerst/oud/nie...

Toeterend met de bolderkar op de N3 ... ik heb het beeld helemaal voor me!

Marla
 
RE: En wat heb jij vandaag gedaan in deze kerst/oud/nie...

Al 2 weken voor mijn gevoel onafgebroken aan het werk op 1 wandeling van een lekkere 30 km na dan.
Nog 2 nachtjes van eindelijk "normale" uren (als er niemand ziek wordt) een 2e kerstdag met El Weus en consorten doorbrengen en dan na de Kerst samen met oa Stokmans een kleine 800 km op de motor doorbrengen.
We gaan met een groepje mede BMW-GSsers de Dutch Mountain Ride doen, van Austerlitz via zo veel mogelijk bergen, heuvels en bulten naar Maastricht.
Bij gebleken goed weer evt nog een halve dag de Ardennen in op de terugweg, bakkie doen op L'eau Rouge of zo.

Maar over die biesbosch:
Kunnen jullie daar niet eens een eventje organiseren? Ben er een maand of 2 terug geweest, maar niet verder gekomen als museum en rondvaart.
Maar wat een gebied!
Yr DDraig Goch

Rob Plas
http://www.twenot-forums.nl
 
RE: En wat heb jij vandaag gedaan in deze kerst/oud/nie...

Sinds vandaag vakantie, dus nog niet echt veel uitgevoerd. Even de achillespees nalaten kijken door de huisarts. Nieuwe TV gekocht en net een glas frisdrank in de versterker van de boxen gegooid (die het nu dus niet meer doet). Morgen richting het oosten om kerst te vieren. Morgenavond waarschijnlijk nog even de Holterberg op waar ze kaarsjes zetten bij elk graf op de Canadeese begraafplaats, altijd erg indrukwekkend.
 
RE: En wat heb jij vandaag gedaan in deze kerst/oud/nie...

Dat moet zeker indrukwekkend zijn Laurens
Ik heb vorig jaar met een veteraan het Canadeesche kerkhof in Bergen op Zoom bezocht, kippevel is dat, zwaar kippevel.

Yr DDraig Goch

Rob Plas
http://www.twenot-forums.nl
 
RE: En wat heb jij vandaag gedaan in deze kerst/oud/nie...

Klopt kom er meestal elk jaar, als het begint te schemeren zetten de basisschool leerlingen bij elk graf een waxinelichtje. Als je dan wat later op de avond komt als het wat rustiger is, dan is het erg indrukwekkend.
 
Nou vooruit dan, laat ik ook maar mee doen met 'de ogen uitsteken'.

Ik heb afgelopen weekend voornamelijk gewerkt, maandag gewerkt, dinsdag gewerkt en vandaag.. aan het werk :)

Verder zijn we vanaf 2e kerstdag in Nederland bij de familie en gaan we dan tot oud/nieuw vooral op bezoek bij vrienden (lunch hier, wandelingetje daar, etc.) om na oud/nieuw weer terug naar Spanje te gaan, net op tijd voor 3 koningen (een soort Sinterklaas festijn hier).

En daarna? Nou gewoon, weer werken en werken en werken :)

O ja, ook nog een operatie tussendoor op 8 januari, dus die dag hoef ik niet te werken ;)

Raymond
 
Zegt er één wat.
Ik heb net 2 N8diensten achter de rug en moet er nog 5
Maar de 30e gaan ik naar München.
Mijn knie gaat nog niet zo goed dat ik meerdaagse tochten aan durf.
Ik wilde te snel revalideren.
Laat dat je tot nadenken manen ;-)

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
Nou, vandaag richting ouders en daar en bij de schoonouders kerst vieren.
Daarna rijden we de 27e naar Calais om de ferry naar Dover te nemen; om daarna nog een stukje te rijden naar de Wye Valley in Wales. Daar verblijven we t/m 2 januari en gaan we lekker rondstruinen in de Brecon Beacons en de Cotswolds. Nog een dagje naar Bath en misschien nog ff richting Stonehenge en Avebury.
We hopen 2 januari s avonds weer thuis te zijn voor een weekendje uitpakken en wasjes draaien, vòòr de werkweek weer begint en we lekker kunnen uitrusten:+ .

Greetzzz,
Léonie
 
@Sander: doe mij ook zulke ouders, ik heb dat vroeger nooit gedaan..

Het meeste lopen zal ik doen op mijn werk, veeeeele keren 30 meter tram op en neer lopen.
Voor de rest de vakantieplannen een beetje uitwerken en bij de ouders hangen, en de laatste outdoormagazine lezen...

groetjes, Mirjam
 
Kijk daar steek je nu mijn ogen mee uit, een tripje naar het Engelse gedurende deze dagen. Ik ben vandaag niet verder gekomen met het uitzuigen van de auto van alle modder uit de biesbosch... Krijg net ook te horen dat de vrouw des huizes lamsstoofvlees heeft gekocht voor eerste kerstdag, dus dat vergt wel enige bereidingstijd. 2e kerstdag bij de ouders. Dat wordt dan in ieder geval geen hike tijdens de kerstdagen....
 
Als we dan toch gaan steken....

De afgelopen dagen niet mogen werken vanwege de werktijdverkorting. Kerstavond en 1e kersdag bij moedertje de familiebanden aanhalen. Tweede Kerstdag bij de firma Plas de inwendige mens versterken om vervolgens gedurende het weekend uit te buiken. Maandagochtend voor het krieken van de dag naar de Vogezen om daar de nieuwe tipi voor het eerst sneeuw te laten proefen. Dat wordt ook saai na een dag of 5 zodat ik 3 januari terug kom om het huis wat op te ruimen omdat ze de 5e beginnen met een grondige restauratie cq wegwerken van achterstallig onderhoud.

Een beetje doorsnee Kerst/Jaarwisseling dus...:P

Oliebol ze,

Richard
 
Ik heb al enkele reacties gezien die me een beetje groengeel lieten kleuren (niet van de misselijkheid hoor, maar een bietje sjulloers). Mijn kerstvakantie zag/ziet er vooralsnog ongeveer zo uit:

Afgelopen zaterdag, zondag en maandagochtend de donkere dagenhike.
Bij thuiskomst roept mijn man, dat het volgende week nu echt onder nul gaat, dus ik wil weer, maar maandag, dinsdag en woensdag eerst gewerkt, donderdag (dat is eerste kerstdag) komen mijn schoonouders kersummis vieren en eten, vrijdag (dat is dan aansluitend op die donderdag tweede kerstdag) doe ik net of mijn neus bloed en ga op verjaardagsvisite bij een vriendin, en zaterdag werk ik weer de hele dag, om zondag de 27ste te gaan kidshiken met jongste zoon en als het zo uitkomt ook nog (P).

Maandagochtend en middag werkgerelateerde verplichtingen om dan in de avond het OV te pakken en t/m woensdagochtend ergens op het Veluwe Zwerfpad te verblijven. La maar komen die vorst. Dan woensdagmiddag nog even werken en snachts verplicht buiten koukleumen omdat ons jongste zoonlief zonodig dit jaar echt vuurwerk wil afsteken. Donderdag de eerste vrij van alles en daarna begint hier het gewone leven weer.

Toch heb ik het nog niet zo slecht, want ik mag lekker nogal wat outdoorderigs doen. Ow en ik heb mezelf ook een MSR Superfly cadeau gedaan... Die kan ik dan tenminste nog op teen of tandere blikje draaien dat wel werkt onder nul. :-) Moet ie wel binnenkomen voor ik wegga natuurlijk: vandaag istie verzonden. Wanneer zoudie binnenkomen?
 
... vergat nog te melden dat ik in afwachting ben van een gloednieuwe winterslaapzak en en passant nog een ticket heb geboekt naar Ecuador voor een bruiloft ergens in juli....duhhhhuhhh.....en toch houden jullie nog van me...:+

@Pjotr: De cup met de grote flaporen ligt klaar.groet,
Richard
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Houd je eens even rustig Richard:+ Nu zijn de kijkers natuurlijk wel nieuwsgierig welke slaapzak het geworden is?-die nog vergeten te vertellen is dat die Oud&nieuw dit jaar in Londen viert-
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan