Ervaren reizigster gezocht - China


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Man zoekt reisgenote voor unieke reis door China. In 2007 wil ik een droom vervullen: een maand op eigen gelegenheid door het minder ontdekte China reizen. Voor dit avontuur zoek ik een reisgenote, HBO/AC niveau, leeftijd ongeveer tussen de 30 en 40 jaar. Zelf val ik ook in die categorie. De reden is simpelweg dat ik liever met een vrouw reis dan een man.

Het wordt een reis van veel zien, middenklasse hotels, trein en bus, wellicht een binnenlandse vlucht. Reisduur: ongeveer 4 weken. Vertrekdatum en route: samen te bepalen.

Eerder bezocht ik: Beijing, Suzhou, Hangzhou, Shanghai, Tunxi, Xiahe, Songpan, Kashgar, Turpan, Urumqi, Chengde, Datong, Pingyao, Xian, Shaolin, Huashan, Longmen, Yangshuo, Guilin, Lijiang, Dali, Kunming, Chengdu.

Let op: dit wordt geen rondje Grote Muur, Terracottaleger, Reuzenpanda’s of Yangtzecruise. Wij gaan reizen door het minder ontdekte China. Zelf spreek ik overigens geen Chinees, maar dat mag de pret niet drukken.

Ik wacht op je reactie!
 
Hallo,
Vorig jaar heb ik (vr/38/ac)een maand in China rondgereisd (Chengdu, Kanding, Tagong, Litang-festival, Zhongdian, Lijiang, Dali, Kunming, Guiling, Sanyang, Longshen,Yangshuo, Chengdu). Wil misschien in oktober teruggaan om meer te zwerven en indien mogelijk een trekking te doen (bijv. Lijiang - Lugu lake).
Ideeën uitwisselen?
groet!
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan