Ervaring Decathlon rugzakken


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Hallo,

Ik overweeg een lichte, goedkope rugzak om meerdaagse tochten te lopen met lichtgewicht kampeeruitrusting.
De uitrusting heb ik al vanuit bikepacking/ vakantiefietsen. Maar ik heb nog geen rugzak. Om niet meteen geld over de balk te gooien - dat zit al in mijn uitrusting - ben ik op zoek naar een lichtgewicht rugzak van 35-40 liter. Decathlon lijkt best een goede prijs / prestatie verhouding te hebben. Maar ik hoor graag onafhankelijke praktijkervaring. Alvast bedankt!

Groet,
Sander
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Decathlon is inderdaad prima voor prijs/kwaliteit. Maar wat je vaak ziet is dat als het bevalt je alsnog die duurdere tas gaat kopen en in essentie 2x geld uitgeeft :)

Ik zou zeggen vergelijk het vooral zelf, loop eens een Bever binnen en een Decathlon en maak dan de afweging.

Ook tweedehands is een hoop mooi spul beschikbaar. Beetje geluk koop je bijvoorbeeld een Osprey Exos waar je jaren plezier van kan hebben.
 
Alle meningen onder de zon...........:

 
Op deze site kun je wellicht wel 100 meningen krijgen.... Het belangrijkste is of de rugzak geschikt is voor jouw lichaam (ruglengte/pasvorm) en je daarmee de door jou beoogde jouw uitrusting (gewicht/volume) comfortabel is. Loop eens binnen bij een outdoorspecialist en probeer eens wat rugzakken uit, dan krijg je vast wat meer idee. Decathlon heeft best aardige spullen, maar een rugzak is toch een stuk uitrusting waar wat begeleiding en/of heel goed passen erg belangrijk is. Ik zou adviseren je keuze daar meer van af laten hangen dan van de vraag of een rugzak al dan niet 100 euro duurder/goedkoper is.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan