Ervaring in Tibet?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
C

Cham

Guest
Hallo iedereen,

Zijn er mensen die ervaring hebben in het alleen reizen in Tibet? ik ga binnenkort naar China en wil eigenlijk dan ook tibet gaan bekijken. Is dat alleen te doen of levert dat teveel problemen op?

Groet Cham:9
 
Zoek je nog informatie? Ik ben in Tibet geweest, 'k heb onder andere ne trekking gemaakt van Ganden naar Samye. Tis nie gemakkelijk om alleen in Tibet te rijzen, de Chinezen verplichten u eigenlijk om in groep onder leiding van een Chinees te reizen. Ik heb in Kathmandu (Nepal) mij bij een valse groep aangesloten, als ge u bij ne echte groep aansluit, moet ge ook uw hotels enzo al betalen en zit ge dus vast. 'k Weet dus nie of ge zoiets kunt regelen vanuit China zelf. Als je vragen hebt moet je maar mailen.

Greetz,
Stefaan
stef_lha@yahoo.com
 
Hey,

Ben er zelf nog nie geweest, maar ken wel een paar mensen die er al geweest zijn. Ik kan je vertellen dat de chinese ambtenaren in Tibet en de douaniers enzo heel erg corrupt zijn. Let dus heel erg op. Zo ook met souvenirs. Ze kunnen je makkelijk aansmeren dat je met een stuk antiek de grens overgaat terwijl het maar een gewoon prulleke van een marktje is. HEt draait dus allemaal om geld. Het volgende weet ik nie zeker maar ik denk dat je visapapieren of iets dergerlijke aan de grens kunt kopen. Nu had ik gehoord van iemand die ook de grens overwou en die papieren afgaf aan de dounier die er na een tijdje mee terugkwam. Ze hadden de papieren gescheurd en zeiden dat dat dus niet meer geldig was dus die mens mocht nog eens opnieuw betalen...opletten is dus de boodschap


groetjes, heidi
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan