Ervaring met Teva Sandalen


Status
Niet open voor verdere reacties.
D

Dennis

Guest
Heb pas geleden nieuwe Teva Sandalen gekocht: model Terra Fi. Geweldige sandalen voor zowel nat als droog terrein met een schokdempende zool. Zijn er mensen die naast deze of andere overweldigende goede ervaringen ook minpunten hebben kunnen ontdekken aan deze (of andere Teva) sandalen?
Ik heb er al een: de labeltjes die aan de binnenzijde zijn gestikt van de bovenste gesp (hier staat het serienummer en de maat op) Deze labeltjes schuren verschrikkelijk en zijn m.i. eigenlijk overbodig. Ik heb ze dan ook met moeite verwijderd, wel bewaard i.v.m. de garantie... Nu lopen ze een stuk beter.

Groet,


Dennis
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Hola Dennis..

Vind ik een goeie gewoonte.. Alle labeltjes direct uit de kleding knippen. Vooral die in je kraag of het waslabeltje in je heup soms... Rete-irritant..
Ik heb een paar simpele Teva Storm's en ben daar erg tevreden over. They do the job!

:7
 
Dag Dennis,

ik heb, om meteen maar in huis te vallen, Teva's al 9 jaar. Ik ben een van de eerste "Teva lopers" in Nederland (heeft Teva mij verteld). Zelf verkoop ik heel veel Teva's en inderdaad ben ik met je eens dat het labeltje schuurt. Zelf heb ik ervaren dat dat tijdelijk afzien is. Na ongeveer een paar dagen lopen voel je daar niets meer van. Maar dat kan persoonlijk zijn. Wel is het superhandig voor een verkoper dat dat labeltje er is. Anders zouden we helemaal gek worden met ongeveer 50 verschillende modellen in de winkel. Niet dat ik niet weet welk model welk model is, maar omdat het opzoeken op maat altijd een groot karwei is.
Maar ja, het kan natuurlijk ook inderdaad aan de onderkant gestempeld worden.

Ik heb de oude Terra-Fi gehad en daar heb ik al 8 jaar op gelopen. Dat vind ik een record want ik ben ook niet erg zuinig op mijn spullen. Het is een het blijft een gebruiksvoorwerp. Dus het moet stevig zijn voor het doel dat je gebruikt.

Nu heb ik nieuwe Terra-Fi en die bevallen nog beter.

Het enige nadeel van kunstof Teva's............................
...............de geur na een aantal jaar!!!

Ik krijg het er niet meer vanaf. En dat is de reden waarom ik nu nieuwe heb gekocht.

Als iemand hier meer over weet, b.v. in de vriezer stoppen (Teva tip), of een speciaal enzymen middeltje kent.....zou ik graag willen wete!

Met sportieve groeten,
Siegurd van Leusen
siegurd@worldmail.nl
http://www.go.to/mb2001.nl
 
[font size="1" color="#FF0000"]Laatst gewijzigd op 14-06-01 om 11:38AM (GMT 1)[/font][p]Hmm, nooit problemen gehad met die labeltjes (heb ook Terra Fi 99), maar wat me wel opvalt is dat de zachte bekleding die aan de binnenkant van de schuimrubberen pads zit (de pads die weer op de nylon banden genaaid zijn ter verbetering van het comfort) loslaat. Dit gaat tot aan het punt waar ze vastgenaaid zijn. De lijm laat dus gewoon los. Ik heb hier eigenlijk geen last van, en daarom laat ik het maar zo. Ik loop er nu al dik twee jaar op en ze zijn een item wat ik op iedere reis bij me heb!


Maarja, die geur hè........:-(


Groeten en veel loopgenot ;-)

Sebastian
 
mijn ervaringen met teva zijn allemaal erg goed. ik heb diverse modellen ' onder handen" en ze bevallen allemaal even goed, ook de leren modellen.
als je een nadeel hebt, dan is het natuurlijk dat je na verloop van tijd zweetvoeten krijgt. en soms een minder prettige lucht.
als het zover is, dan rollen we met een heel goedkope deo over het voetbed en dan gaat het weer prima.
ook het feit dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn is prima.
in ons gezin hebben we inmiddels bijna allemaal een of enkele teva's vooral voor de zomer, we hebben pas een keer gehad dat de bandjes uit een voetbed waren gescheurd, maar die werden zo vervangen door andere.
groeten,
niek
 
Ik heb de oude Terra-Fi, en die hadden die (inderdaad irritante, mijn vriendin heeft nl. de nieuwe) labeltjes nog niet. Ben er erg tevreden over, handig bij kanoën en je kan er flinke afstanden op lopen. Mensen die ik ken lopen er zelfs trektochten met bepakking op.
Mag ook wel want ik blijf het dure dingen vinden.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan