Ervaringen met Lowe Merak 55+ ?? en algemeen rugtasinfo...


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo,

ik heb net aangeboden gekregen als tweedehandsje de Lowe Merak 55+. Weet dat het merk kwalitatief goed is, dat deze in een zgan staat is en dat ik hem voor maar 80 eurotjes over kan kopen (1 week gebruikt, aankoopbon in bezit etc)
Nu vroeg ik me alleen af of iemand met deze tas ervaringen heeft? En of ik sowieso de tas goed af kan stellen (ga hem vanmiddag passen) voor mijn lengte (1.67) want het is een damesmodel, of kan ik hier niet zomaar vanuit gaan?

Verder vroeg ik me af wat realistisch is qua volume voor mij en mijn vriend.
Ikzelf ben maar 1.67 lang, wel vrij 'sterk' dus kan wel wat hebben, maar omdat ik niet zo groot ben leek lijkt 60 liter wel het max, of zie ik dit verkeerd? (ligt natuurlijk ook aan het aantal kilo's maar toch)
Aan de andere kant is mijn vriend 1.96, breed, echte 'beer' en kan dus sowieso meer hebben. Is het handig dit tot úitdrukking' te laten komen in de grootte van de tas..? dus dat we voor hem bijv een 80 liter tas nemen?

Ik hoor het wel!

Groetjes, janneke
 
Hoi Janneke.

Gewoon passen en voelen of hij lekker zit.
Dat is het belangrijkste.
Verder kan je een eind komen met 55 liter + hoor.
Zeker als jullie met z'n tweeën op pad gaan.

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
RE: Ervaringen met Lowe Merak 55+ ?? en algemeen rugtas...

Nou,

dat was een mazzeltje! Ik heb net de tas gepast (bij dezelfde meneer als we ook de tent voor een prikkie konden overkopen) en hij voelde gelijk al erg lekker zitten. Van tevoren al goed op internet gekeken hoe of wat en of het verstelbaar was. Maar ik moet zeggen, hij zit als gegoten, veel beter dan de tas die ik eerder had, maar die kreeg ik ook gewoon niet goed afgesteld (zal wel te klein zijn voor die tas :) En ik mocht hem uiteindelijk meenemen voor 50 euro. Dat is nog eens 'studentvriendelijk'!!!

Nu Sander nog; Iemand dus nog een grote tas voor een 1.96m lange beer?

Groetjes, Janneke
 
RE: Ervaringen met Lowe Merak 55+ ?? en algemeen rugtas...

Hallo Janneke!.
Voor de lengte van 1.96 zou ideaal zijn: een Macpac, maat 3 of maat L van Golite, Gregory of Osprey. Er zijn natuurlijk veel meer goede rugzakken, maar daar heb ik geen lengte-gegevens van.
Groeten,
Boelo
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan