Ervaringen met reisverzekeringen


Status
Niet open voor verdere reacties.
E

Eef

Guest
Hallo,

Ik ga in september voor een jaar rondtrekken en ben op zoek naar een goede reisverzekering. De meeste sites van andere reizigers geven bij "voorbereidingen" wel aan waarvoor men gekozen heeft, maar ik zou graag willen weten hoe de keuze achteraf is bevallen. Ik twijfel tussen ISIS (Goudse) en Elvia. Ze lijken erg veel op elkaar dus wil ik mijn keuze wat meer baseren op de ervaringen van mensen met deze verzekeringen op het moment dat er iets mis ging (reactiesnelheid, bereidheid tot vergoeden, etc).

Alvast bedankt!

Groeten,
Eef
 
Hi Eef,

Helaas kan ik je wat van mijn ervaringen vertellen :( .

Vorig jaar is onze uitrusting gestolen tijdens een weekendje in de Vogezen. Ik heb een doorlopende reisverzekering van de VVAA.
De afhandeling was heel netjes en best snel. Ook heel meedenkend. Ons spul lag in de auto, omdat het daar afgesloten lag itt in de tent. Dit begrepen ze volkomen en deden daar niet moeilijk over. Ook het fototoestel werd gewoon vergoed, terwijl dat officieel onder de uitsluiting 'kostbaarheden in auto' zou vallen. Ze vonden dit onder 'coulance' vallen, errug netjes hoor!
Er is wel een 'mannetje'langsgeweest om alles door te nemen enzo.
De uitbetaling was erg vlot. Binnen 2 weken geloof ik.

Qua waarde neemt je buitensportspul wel erg snel af vond ik, maar ik denk dat dat standaard lijsten zijn waar ze mee werken.

Een maat zn auto was net als de onze opengebroken en ook hij heeft de boel via zn verzekering (Hienfeld) teruggehad. Misschien reageert hij ook nog wel.

Veel succes met het kiezen!

Petra
-en nu maar hopen dat je er nooit gebruik van hoeft te maken....
 
Ik was van de zomer als reisbegeleider op pad en nu is het deze zomer 2x voorgevallen dat er iemand naar huis moest. De eerste keer (interpolis verzekering) zijn we zeker een dag aan het bellen geweest en is daarna mijn mede rbger (reisbegeleider) naar het ziekenhuis gegaan terwijl de groep verder is gegaan. Interpolis is dus echt niet ideaal en uiteindelijk is mijn mede rbger zelfs met hem mee naar huis gegaan omdat het anders zo land zou duren voordat diegene die naar huis moest naar huis kon dat we bijna samen naar huis konden reizen.

De tweede had een verzekering bij de ANWB en die hebben hem op krediet (ze konden hem niet vinden in het systeem) naar huis gestuurd. Hij werd de volgende dag opgehaald met een taxi en op het vliegtuig gezet in Nice!

2 ervaringen van wel niet verzekeringen die jij op het oog hebt, maar ik wou je dit toch ff laten lezen omdat het dus idd nogal wat uitmaakt welke verzekering je hebt!

Grt,
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan