Eureka tent


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo,

Ik ben op zoek naar een tent van voor 2 personen en een maximaal gewicht van pakweg 3 kg. Een voortent zou fijn zijn om een potje te kunnen koken, is echter geen vereiste.
Na wat zoekwerk kwam ik uit bij de Eureka Moonshadow 2, die behalve z'n afmeting ook nog scherp geprijsd is.
Ik ben benieuwd naar de ervaringen met dit model als ook ervaringen met de leverancier. Dit laatste vraag ik omdat ik geluiden hoor dat de fabrikant een niet al te beste service zou verlenen.

cas
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi Cas,

Zelf heb ik de Moonshadow vrij vaak gebruikt en ben er erg tevreden over. Ik heb 'm gebruikt in zowel regen als erg hete zomer en in beide gevallen beviel het prima. Voor twee personen is hij wat krap, want dan moet je toch echt je rugzakken buiten laten liggen of ze bij het voeteneind onder de mat proppen. Voor één persoon is hij juist weer erg ruim.

Over het service-niveau van de leverancies (de importeur?) kan ik niets zeggen. Tot op heden heb ik nooit problemen gehad met een Eureka-tent. Van iemand die ik ken, die wel problemen had (grondzeil), heb ik eigenlijk geen vreemde dingen gehoord. Volgens mij werd het gewoon normaal afgehandeld.

Hoewel dit mijn objectieve ervaring/mening is, is het wellicht handig om te weten dat datzelfde Eureka ook adverteerder is op deze site. Het zou dus kunnen dat mensen mijn mening als 'gekleurd' zien. Niets is echter minder waar: ik heb inmiddels meerdere Eureka tenten geprobeerd en tot op heden nog geen klachten.

Raymond
 
Ik ben ook heel blij met mn nieuwe moonshadow 2 , je kunt er vrij goed met zen twee in ( als je allebei s'nachts stil kunt liggen)
over de service kan ik echter geen mening geven, maw mijn tentje voldoet prima en is nog niet kapot ( heb hem dan ook nog maar pas )
groeten en alvast veel plezier met je nieuw tentje !
Tim
 
Als je die voortent fijn vind dan ben je bij de moonshadow niet aan het goede adres. Er zit namelijk amper voortent aan, maar verder is het een prima tent voor een prima prijs.

Over de leverancier nix dan lof. Aardige gozer en prima service. Als ze beloven om op vrijdag een tent bij ons in de winkel te hebben omdat de kant dan op vakantie gaat, dan sturen ze de tent gewoon op met een koerier! En een koerier is niet goedkoop, de betreffende tent wel en dus heeft Eureka nix aan dat specifieke exemplaar verdient. Dat noem ik pas service.

Eins
 
Allemaal bedankt voor de reacties.
De tent heeft in werkelijkheid inderdaad niet zo'n grote voortent als
op de tekening van Eureka te zien is, zeker gezichtsbedrog....;-)
De tent is inmiddels aangeschaft. Voor 2 personen is ie wat krap,
maar aangezien ik 'm hoofdzakelijk voor mijzelf gebruik zal het wel loslopen.
En ja, een prijs van 162 euries is natuurlijk ook niet verkeerd.

cas
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan