Even voorstellen hier

Hoi allemaal,

Ik lees en post al een tijdje mee op dit forum en ik wil me graag even voorstellen, want ik vind dit forum enorm interessant :)

Mijn naam is Mario, 29 jaar, woon in Amsterdam. Van kinds af aan heb ik fietsen en fietsvakanties met de paplepel ingegoten gekregen, en sinds 2 jaar ook de smaak van wandelen/hiken te pakken gekregen. Flink veel kampeer ervaring en ook op scouting gezeten, dat heeft me een goede basis gegeven in het buitenleven. Om in meer afgelegen/hoge/exotische omgevingen tripjes te maken, daar wil ik graag meer ervaring in opdoen. Outdoor trips voorheen waren vooral op de fiets, met de benenwagen op pad is nieuw voor mij. Maar ik vind het heerlijk! Vooral om te genieten van de natuur en de ontmoetingen met gelijkgestemde mensen. Ik haal veel inspiratie uit dit forum, het helpt me bij voorbereidingen en mooi om te zien dat andere mensen hun ervaringen delen.

Lijkt me leuk om een keer aan een bijeenkomst of wandelweekend deel te nemen. Wellicht tot spreeks.
 
Laatst bewerkt:

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hoi Mario,

Dank voor het voorstellen, altijd leuk om te zien wie de mensen zijn die het forum/prikbord gebruiken.

Raymond
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan