Even voorstellen


Hallo hikers,

Ik ben al een tijdje een regelmatige bezoeker van de Hiking-site en mede omdat ik me wilde opgeven voor de Kids Hike heb ik me laten registreren. En dan is het wel even netjes om me voor te stellen.

Ik ben Erik Dijkstra, 33 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en twee dochters van 5 en 3 jaar in Zuidhorn, vlakbij Groningen. Mijn vrouw en ik hebben altijd veel gewandeld, maar na de geboorte van onze meiden bleef het er wat bij. Totdat we een aantal maanden geleden een Rambler Explorer hebben aangeschaft:7 We hebben er al heel wat kilometers mee gemaakt en er zullen ook nog vele volgen. Wat een geweldig ding:*

Zelf heb ik de smaak ook weer te pakken. Eind juli ga ik in mijn uppie een weekje wandelen in Zwitserland vanuit standplaats Arosa. Ik heb daarvoor wat nieuwe spullen aangeschaft en ben daar nog mee bezig (mijn Meindls zijn na 7 jaar aan vervanging toe). Het valt niet altijd mee om een juiste keus te maken, maar gelukkig heb ik veel informatie op deze site kunnen vinden.

Nou, een heel verhaal alweer. Ik hoop in ieder geval een aantal van jullie te ontmoeten op de Kids Hike.

Groeten,
Erik
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Nóg een Rambler! Volgens mij kan de Kids-hike inmiddels beter Rambler-hike genoemd worden :)

Welkom Erik!

Raymond
 
5 Ramblers zijn er tot nu geteld voor die hike. Daarmee heeft de Ramblerdichtheid een record bereikt, de winterhike gaat worden overtroffen.
 
Hi collega-rambleraar,

Gezellig, welkom!
Wie weet treffen we elkaar op de KZT en anders vast in de toekomst wel op een andere kidshike ;) .

Groetjes,
Petra
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan