Even voorstellen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hi allemaal,
Ik ben Karin en sinds ik een paar maanden geleden door de hiking microbe gebeten ben wil ik er nu het liefst ieder weekend op uit. Een wandelmaatje of ideeen voor leuke "groene" wandelingen in Belgie en Nederland zijn dus altijd welkom.
Heb voor het einde van het jaar (of begin 2003) een trip naar Zuid-Afrika op het programma staan. Heeft er iemand enige ervaring met Mambo Travel of Hoopoe African Travels?
Heb al heel wat boeiende informatie op deze site gevonden. Ga nu even uitzoeken hoe de hiking-site club werkt. Ik ben namelijk niet zo'n kei in al dat computer 'gedoe'. 't Zal een wonder wezen als ik dit bericht gepost krijg.
groetjes
K
PS: Ik ben :-( als het op schrijven aankomt dus let alsjeblieft niet op schrijffouten.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Dag Karin,

namens de Belgische delegatie welkom op deze site. Hou ons op de hoogte van wat je daar allemaal gaat uitsteken in Zuid-Afrika. Wij zijn al aan het dromen over wat we volgend jaar gaan doen :).

Misschien moeten de Belgjes op deze site eens de Nederlanderkes eens een ander stukje Belgie laten zien dan altijd maar die eeuwige Ardennen :p. Iemand een idee?

groetjes,
Jan

La Belgique rulez!
 
neen neen neen, ik ga het nu NIET over kathedralen hebben...

Jan
 
goed plan .. terrasje op de groenplaats, filmpje bij metropolis .. dan feesten in de aalmoezenier ...


eerm .. was dit geen HIKING-site ? :)
 
Dag Jan,
Moet je nu wel even teleurstellen (of misschien ook niet). Dit is een Nederlanderke in Brussel. En ik zou jullie best wat anders van Belgie willen laten zien maar ben zelf nog maar net aan het ontdekken. En jammer genoeg zijn dat die eeuwige Ardennen (die ik natuurlijk niet ken). Maar toch wel heel mooi om te gaan wandelen. En ietsje minder plat dan het Zonienwoud waar het ook wel leuk wandelen is maar dat ligt aan men voordeur dus.....
Zal je zeker op de hoogte houden wat betreft Zuid-Afrika, alhoewel ik het op het ogenblik zelf nog niet goed weet. Als alles goed gaat 7 weken vakantie waarvan 3 bij familie. Heerlijk, is het niet.
Groetjes
K
 
Heb een broer doe op een brouwerij werkt (bij zijn schone ouders). Jammer genoeg geen echte brouwerij meer want ze maken likeurtjes en jenevers etc. Heerlijk om te proeven natuurlijk. Daar houden ze open deur in Augustus (ambachtelijk weekend) als iemand geinteresseerd is. Met zen allen op de fiets ernaartoe. Zetten we de tentjes op in zijn achtertuin. Dat is maar een paar honderd meter verder dus niet zo erg als je teveel gedronken hebt.
CU
K
 
ik ben nu een keer mee geweest met mambo naar zuid frankrijk was echt onzettend gaaf goed georganiseerd geen problemen gehad.
nu heb ik voor 4juli geboekt naar noorwegen ook met mambo.
ik hoop dat je genoeg weet anders mail je nog maar even rosemarie:) :) :)
 
Brouwerij

Misschien dat we een aantal brouwerijen op een rijtje kunnen zetten, zodat we van de ene naar de andere kunnen fietsen (kruipen??), misschien verspreid over 2-3 dagen of zoiets, met een beetje wil krijgen we wel iets geregeld.

Groetjes,

Bart

-elke reden om te drinken is een goede reden-
 
>Misschien moeten de Belgjes op deze site eens de
>Nederlanderkes eens een ander stukje Belgie laten zien dan
>altijd maar die eeuwige Ardennen

Juich ik van harte toe. Fiets inderdaad altijd in de Ardennen. In Vlaanderen moet het prima fietsen zijn zonder meteen de Oude Kwaremont op te willen, en toch kom ik er nooit...

Groetz,
Dennis
- een 'Ollander -
 
KayKay.

Welkom, ook namens mij, maar waar komt die naam vandaan.
Heeft het iets te betekenen?

C.M.
D'oude Vos.

(Het gaat er niet altijd om wat je doet, het gaat er ook om wat je niet doet).
 
Hoi Peter

Ach ja, die naam. Ik werk op een Amerikaans advokaten bureau en nou moet het toch zo zijn dat we met 3 Karin's zijn. Word een beetje moeilijk om te weten wie er geroepen word en omdat mijn initialen KK zijn (ben ik toch blij dat er hier engels gesproken word:) ) is dat al snel KayKay geworden. Ik geloof dat er hier zelfs mensen zijn die niet eens weten dat dat mijn naam niet is.

CU
Karin
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan