Falke Walkies, waar nog te koop?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hallo dan,

Heeft er iemand een idee waar de Falke Walkies (oud model), maat 37-38 nog ergens te koop zijn in Nederland/België/On line?

Raymond
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hallo Raymond,

Helaas weet ik hier geen antwoord op maar...
Mag ik even inhaken op deze vraag? Ik ben nl. op zoek naar Falke Coolmax sokken in het zwart. Weet iemand een adresje in Zuid Holland voor maatje 39/40

groetjes, Mirjam
 
>Deze winkel lijkt ze te hebben hoewel ik er niet zeker van ben
>dat je er online kunt bestellen.
>

Die had ik ook al gevonden, maar die schrijven op hun site: 'In verband met vakantie is onze webshop tot en met maandag 5 augustus gesloten.'

Daar daar heb ik nu ff niks aan :(

Raymond
 
Hey Raymond,

Net een weekje te laat met deze vraag.
In mijn regio staat met enige regelmaat een duitser bij het startpunt van trainingstochten, zo ook afgelopen zondag in wijchen
Hij heeft altijd falke, TK2 en walkies light. Helaas weet ik geen naam of adres, dus heb je er niets aan. Hij loopt zelf de vierdaagse dus de kans dat ik hem zie is gering. Ik kan wel voor je kijken as zondag in nijmegen bij snoeks. Nog voorkeur voor kleur?

Maarre is die maat niet een beetje groot voor Adam:D

Ali
 
Hoi Mensen,

Dank voor het meedenken. Inmiddels ben ik voorzien via de mensen van Thermowear.nl die ze apart konden bestellen voor me. Waarvoor dank! :)

Raymond
 
Ook vanuit de veroorzaker van de vraag heel erg bedankt voor het meedenken.
Raymond slooft zich speciaal voor mij zo uit, nu ik (bijna halverwege de GR11) last krijg van harde plekken op de hielen van de twee nieuw meegenomen paren Falke Walkies.

Marla
 
Da's mooi reclame van je, maar net te laat. Marla komt namelijk komende zondag aan bij het eindpunt van de GR11. Petje af voor haar :)

Raymond
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan