ff shoppen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Haaj,

Als je nou eens een dagje wilt shoppen in een buitensportzaak, waar ga je dan heen? Is er ergens een joekel van een pand volgestouwd met allerhande dingen waarvan HSers gaan kwijlen? Heeft hier iemand een voorkeur of een vaste shopzaak om je eens flink te verliezen?
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bij voorkeus Zwerfkei in Woerden!
Mooie en ruim opgezette zaak met onwijs veel goodies van de beter merken.
Of anders Bever vestiging The Globe in Den Haag, veel spullen onder één dak maar met een iets mindere service en minder sfeer als Zwerfkei.

Groetjes,

Martijn
 
Shoppen doe ik meestal in Den Haag. Voor de meeste aankopen en advies ga ik naar de Carl Denig en voor een groot assortiment en soms de aanbiedingen de Bever de Globe (verder net een modewinkel met rare snuiters als personeel, ik verbaas mij er elke keer weer over).

Verder voor kleding wil ik zo af en toe de Decathlon in Amsterdam bezoeken en voor schoenen de Vagebond in Delft.
 
Anna,

Helemaal eens met Martijn.

Ik ben bij Bever Den Haag overigens ook diverse keren beslist goed voorgelicht en geholpen.
De Zwerfkei is zeer breed qua assortiment en de looproute voor nieuwe schoenen kent volgens mij zijns gelijke niet (weergaloos!), maar de winkelruimte is wel veel meer claustro dan de Bever in Den Haag.

Voordeel van Bever The Globe is de ligging direct aan Den Haag HS, terwijl het boemeltje naar Woerden na overstap in Rotterdam mij wel wat deed zuchten. Maar vanaf het station is het nog maar 10 min lopen.

Veel plezier!

Marla
 
Ik ga graag naar (groot) Utrecht voor een rondje Zwerfkei, Denig en Kathmandu en als ik tijd over heb nog naar Bever.

Of naar Rotterdam voor Slee en Demmenie en eventueel Bever.

Of naar Amsterdam voor Denig, Demmenie en jawel eventueel Bever.

The Globe vind ik een beetje tegenvallen. Ze zouden er veeeeel meer mee kunnen dan dat ze nu doen. Het is idd een outdoor-lifestyle-mode zaak geworden waar je als je goed zoekt in een hoekje ook nog een tent of een slaapzak kunt vinden. En het is nu ook weer niet zo dat je bij Bever spectaculaire dingen tegen komt.

Icebreaker was al drie jaar verkrijgbaar voor dat Bever zich daar aan waagde, Rab kon je ook al lang krijgen voordat Bever het had, laat staan eVENT. Millet zie ik bv ook niet bij Bever. Exped donsmatten idem dito.

Bever is dus IMHO weinig outdoor innovator, tenzij je een Hilleberg zocht (is tegenwoordig ook elders verkrijgbaar) of Western Mountaineering.

Eins
 
Wat nog op mijn verlanglijstje staat, is de nieuwe vestiging van Globetrotter in hartje Keulen. Verder is daar natuurlijk ook het nodige te doen en te zien, b.v. de musea.

Groeten,

Boelo
 
Ik ben vandaag naar AS-adenture in Schoten, Belgie geweest voor een tent. Echt super veel spullen en heel ruim opgezet. Zeer vriendelijk personeel.

Kwam met een boodschappentas vol spullen terug die 2 keer zo groot was als de tent die ik gekocht heb...:eek: ;-)
 
ola,

Echt een dagje shoppen doe ik niet meer zo gauw. Vroeger wel eens bij de Zwerfkei geweest, maar het is mijn ogen de Ikea onder de outdoorwinkels. Onoverzichtelijk en je bent haast gedwongen om de hele winkel door te lopen om bij de uitgang te komen. Verder ben ik niet zo gecharmeerd van het 'shop in shop' verhaal. Ondergoed moet bij de 'O'van ondergoed liggen en niet per merk netjes uitgestald.

De Globe heeft de naam, maar ik had de pech dat toevallig die dag al mijn maten er niet waren (en dat is de hoogst ongebruikelijke 'L')x(

Nee. Ik struin veel over het internet en als ik weet wat ik wil ga ik gewoon naar mijn oude en vetrouwde Bever Arnhem. Niet de grootste en zeker niet alle hardware is te bezichtigen, maar het is in de loop der jaren mijn winkeltje geworden waar het personeel tijd voor je heeft voor een babbeltje en een kopje koffie. En dat is me meer waard dan een shop opererend in de frontlinie der uiterst noodzakelijke innovaties waar je de nieuwste spacy 'bling-bling' klimstringetjes kan kopen, maar waar geen zak aan is om er rond te lopen. Hoeveel echte revoluties heeft de outdoorwereld trouwens nu echt meegemaakt?

groet,
Richard
 
Ik vindt de Zwerfkei een prima zaak maar mijn favoriet is zoals bij velen bekend mijn eigen shopje in Bergen op Zoom: Travel and Outdoorfitters, daar stap ik vaker binnen voor een babbel en een kop koffie dan om wat te kopen, en ik koop er toch ook zeer geregeld wat...:)


Yr DDraig Goch

R:Db Plas
http://www.twenot-forums.nl
 
Ja natuurlijk, Rob ...
Ik heb in Dordrecht ook zo'n prima zaak waar ik vrijwel alles koop wat ik nodig heb. Alpaca Buitensport. Klein maar fijn. Goede deskundige hulp, meedenken enzovoort. En ik ben hondstrouw bij de kleine middenstand.

Maar Anna vroeg om een plek om te "shoppen" ...

Marla
 
Wat ik zeg, ik koop er geregeld wat....:)
Maar zoals eerder gezegd: de ultieme zaak waar je lang kunt neuzen, in verloren hoekjes, leuke aanbiedingen en heerlijke zinloze hebbedingen kunt vinden etc etc is de Zwerfkei.

Yr DDraig Goch

R:Db Plas
http://www.twenot-forums.nl
 
Het dichtste bij is Bever in Rotterdam, maar voor advies moet ik daar vaak niet zijn. De Zwerfkei is voor mij net een ontdekkingsreis. Dat je de hele winkel door moet vind ik prima! Het is net een jungle!

Arjen
http://www.svstrace.nl
 
>gedwongen om de hele winkel door te lopen om bij de uitgang te
>komen.

Dat is nou juist het shoppen-idee!

>Verder ben ik niet zo gecharmeerd van het 'shop in
>shop' verhaal. Ondergoed moet bij de 'O'van ondergoed liggen
>en niet per merk netjes uitgestald.

Daar ben ik het helemaal mee eens, of ik nou wil shoppen of gericht een aankoop wens.

>de nieuwste spacy 'bling-bling' klimstringetjes

Oeh, waar hebben ze die? ;-)

Tnx allemaal, ik heb de keuze gemaakt. Volgende week staan twee dagen ingeplanned: Bever den Haag en de Zwerfkei in Woerden.
 
)Ik ben het helemaal met Richard eens wat betreft Bever in Arnhem. Maar dan gaat Slee in Arnhem nog een stapje verder: die zijn bereid om een artikel te bestellen bij de importeur dat helemaal niet in hun assortiment zit. En als het vervolgens niet blijkt te passen, geen punt.
Hetzelfde overigens bij B&B Outdoor in Doetinchem. Destijds wilde Bever de Birdland slaapzakken niet bestellen, hoewel dealer. B&B had ze binnen twee dagen in huis en gaf nog een kortinkje toe.Daar heb je nog iets meer aan dan gratis koffie.
Groeten,
Boelo
 
>Ik vindt de Zwerfkei een prima zaak maar mijn favoriet is
>zoals bij velen bekend mijn eigen shopje in Bergen op Zoom:
>Travel and Outdoorfitters, daar stap ik vaker binnen voor een
>babbel en een kop koffie dan om wat te kopen, en ik koop er
>toch ook zeer geregeld wat...:)

Daar kom ik ook regelmatig. Ook een goede winkel met aardige mensen.
 
Wat service betreft, ga ik het liefst naar Denig in Den Haag. Voor assortiment ga ik naar Bever Den Haag, maar m.b.t. de dagrugzakken vind ik dit tegenvallen, ze hebben nauwelijks meer dan Denig. De kleding vind ik ook niet opschieten, de damesafdeling is soms meer een modezaak, maar dat had ik in een ander draadje al eens verteld. Een voordeel is, dat ik mijn auto er behoorlijk kwijt kan. Voor een hoog shop- en snuffelgehalte: Zwerfkei

Groeten,
Mirjam
 
>Wat nog op mijn verlanglijstje staat, is de nieuwe vestiging
>van Globetrotter in hartje Keulen. Verder is daar natuurlijk
>ook het nodige te doen en te zien, b.v. de musea.
>
>Groeten,
>
> Boelo
>

Hier ben ik dus serieus over aan het nadenken om in september een citytripje te plannen en uiteraard een dag in Globetrotter rond te neuzen. Zolang mijn vriendin me niet mee naar buiten sleurt uiteraard :+ De prijs van de Thalys valt echt wel mee als je kunt profiteren van de zomeracties.


Jonas
 
Demmenie Amsterdam. Daar ben ik vaste klant.
Maar ook bij Schuster Sport in München.
Moet ik altijd even naar binnen lopen als ik daar ben.

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Euhm Jonas, als je in de thalys stapt dan kom je in Brussel of Parijs, niet in Keulen. Daar neem je de ICE voor over Utrecht/Arnhem. Is ook comfortabel en als je meer dan 7 dagen van te voren een kaartje koopt en je een zaterdag/zondag overnachting in je reis hebt zitten kun je een sparpreis 50 kaartje kopen, dus 50% korting.

EIns
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan