Fietsvakantie Toscane/Umbrië: vervoer


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo,

In september willen mijn vriendin en ik voor 3 weken fietsvakantie naar Toscane en Umbrië gaan. We zitten alleen een beetje te dubben over het vervoer ernaartoe en terug.
Optie 1: bus/trein - altijd afhankelijk van bepaalde data, komt helaas niet zo gunstig uit. Relatief duur, busreis vaak oncomfortabel.
Optie 2: fietsen op auto en zelf rijden: goedkoop, snel, meer vrijheden mbt. reisdata, maar WAAR LAAT IK DIE AUTO 3 WEKEN STAAN???

Hoe doen jullie dit of heeft er iemand ervaring met het achterlaten van zijn auto in/rond Florence.
Ons idee was de auto na overleg met een campingbaas op een camping achter te laten, maar hoe reëel is deze optie? Kent iemand een camping in de buurt van Florence waar dit geen probleem zal zijn?

Alvast bedankt voor jullie reacties,

Sebastian & Marieke
 
Hoi,

Ik heb in Italie nog nooit een auto op een camping laten staan, maar wel al diverse keren in Frankrijk.
Tot nu toe heb ik altijd van te voren even een e-mailtje naar een paar campings gestuurd die in de buurt lagen van waar ik wil fietsen om te vragen of het mogelijk was mijn auto daar te stallen. Er was er steeds wel eentje die dat goed vond. Kosten min of meer standaard 1 euro per dag....

Groetz,
Dennis
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan