Fietsvakantie


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoihoi,

Ik heb ff een paar vragen. Ik ben van plan om samen emt een vriendin van mij te gaan mountainbiken in duitsland of belgie. We zullen met het openbaar vervoer meoten, want we hebben beiden nog geen rijbewijs(en we willen graag zo goedkoop mogelijk). Het grootste probleem is eigenlijk dat we geen mountainbikes hebben, dus hoe kunnen we daar op een relatief goedkope manier aan komen? We zouden ook wel gewoon kunnen gaan fietsen, maar het probleem is dat we geen vergelijkbare fietsen hebben. Ik heb een hybride fiets(24 versnellingen) en zij heeft een gewone huistuin en keukenfiets en nog een race fiets, beetje moeilijk te combineren volgens mij. Mijn vraag is dus eigenlijk of er mensen zijn die goeie tips hebben voor een leuke fiets/mountainbike vakantie dicht bij huis en of er misschien iemand is die weet hoe we het fietsenprobleem op kunnen lossen

Alvast bedankt

Groetjes Martine
 
"Het grootste probleem is eigenlijk dat we geen mountainbikes hebben, dus hoe kunnen we daar op een relatief goedkope manier aan komen?"

Voor zo'n 25 euro heb je bij de Gamma een goede stevige kniptang. Verder wat lef en geluk....en je hebt zo een fiets.

Dit is natuurlijk gekheid maar wat denk je hier van:

In veel Ardense "Outdoorgebieden" vindt je bedrijven die mountainbikes verhuren. Even opletten of je materiaal goed is voor je daadwerkelijk de bossen in gaat en hopla, veel fiets plezier voor maar een paar euro
Ik weet niet of je makkelijk in Houffalize kunt komen met het OV maar daar zit er zo wie zo een, en het dorpje is al 2 keer de gastplaats voor het WK mountainbiken geweest. Dat zegt dus wel iets over hoe je daar kunt fietsen.
hth
Rob


.
.
In nature there are neither rewards nor punishments-
There are consequences

R.G.Ingersall 1833-1899

Rob Plas
http://www.twenot.nl
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan