Fish River Canyon - Namibia


Status
Niet open voor verdere reacties.
E

er1k

Guest
Beste mensen,


ik wil naar namibia om daar door de fish river te lopen. dit is een uniek natuurgebied. een aantal maanden per jaar is het te gevaarlijk ivm het snel afkomende water, een aantal maanden per jaar is het niet toegankelijk omdat de fish river door de woestijn loopt en de temperatuur te hoog is en de lucht te draag voor ons mensen.
Ik wil vanaf windhoek, hier een 4x4 huren naar het zuiden afdalen. Na een week wandelen 80-90 Km. wil ik doorrijden naar bv,. okomdatti ( nabij Omaruru) om in het hereroland nog een stuk te lopen. ( hier is een gebied waar nog geen blanken geweest zijn.) Afgelopen keer was dit onmogelijk doordat door de droogte wilde olifanten en cheeta's te agressief waren. Op dit moment heeft het voldoende geregend, het komende jaar bied dus mogelijkheden. intresse? kijk dan oa op http://community.namibian.com.na/webx?50@@.101ad96d

tot zo ver groet erik.
(ps slechts een aantal maanden is de fish river toegankelijk, we zijn dus afhankelijk van deze periode en de mogelijkheden om een permt te bemachtigen)
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan