Fjall Raven tentjes

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Elmo
  • Startdatum Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi luitjes;

Ik was het sjouwen met mijn zware tentje (2,5 kg)aardig zat en zo besloot ik eens rond te gaan neuzen naar een vervanger ervoor, nou kwam ik bij een plaatselijke campingzaak een tentje tegen van Fjall Raven, de F.E.M. lightweight 2 voor een schappelijke prijs +/- € 300.-

In de folder wordt die omschreven als een 4 seizoenen tent, waterdicht heid grondzeil en doek 8.000. mm/wk met een totaal gewicht van zo'n 1,7 kg, nu snap je mijn vraag al wel zeker, is der hier op het prikbord iemand die er ervaring mee heeft?! ik ben benieuwd

Greetingz from Wouter aka Elmo
 
Hoi

Omdat ik zelf een Fjällräven attack heb kan ik geen volledig antwoord op je vraag geven . De attack was gelijk bij de eerste keer in de regen 100% waterdicht en is dit nog steeds . Volgens de info op de Fjällräven site is de FEM zo'n beetje de sterkste trekking tent .

Toen ik een nieuwe tent wou gaan kopen heb ik zitten twijfelen tussen de FEM en de attack . De FEM is iets groter en zwaarder uitgevoerd dan de attack , maar ik heb de laatste gekozen vanwege het lage gewicht , het kleine pakvolume en de aparte vormgeving en natuurlijk de kwaliteit . O ja , de attack is een 3 seizoenen tent en 1 persoons .
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan