Fjallraven Sauda


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
M

milco

Guest
Ik heb vorige maand een Sauda jack gekocht van Fjallraven. In de uitverkoop was dit jack nog 250 euro. Het jack is van het materiaal PRO-TECH van Fjallraven.Dit materiaal voeren zij niet meer. Kan iemand mij vertellen wat dit precies is. Met Fjallraven kom ik niet verder.En kan iemand mij vertellen of ik niet veel te veel betaald hebt.(echt nederlands he). Het jack is trouwens in de POLAR uitvoering.
Het gevoel dat ik een beetje bekocht ben kreeg ik pas nadat Fjallraven mij nog geeneens kon vertellen wat voor jack het was en wat voor materiaal.

Bedankt alvast
 
[laatste wijziging op 14-02-03 om 15:33]Idd. staat er op de Fjällräven site geen info over pro-tech. Maar ze geven wel aan dat ze het gebruikt hebben, het Pro-Tech logo staat nog bij de andere materiaal-logo's. Via Google kom ik echter deze site tegen: http://www.fjallraven.se/en/autumn2001_2002/allweather.htm
Hier wordt uitgelegd wat het is, maar de info is niet zo heel uitgebreid.
Voor meer info kun je het misschien eens met dit email-adres proberen: info@fjallraven.se

Succes

Sebastian ;-)
 
Hey

Beetje laat maar toch. Ik heb een tijd gelopen in een regenbroek van Pro-Tech. Een aantal jaar geleden werd daar o.a. de Singi regenbroek van gemaakt. Het materiaal voldeed prima bij menig wandeltocht en zelfs een C-1 curusus heeft hij overleeft. Hij is gesneuveld tijdens een winterklim in Schotland. Dat trok hij niet.
Tegenwoordig gebruiken ze een ander materiaal voor deze broek.
Een jas is een ander verhaal. Daar hangt een rugzak aan enzo. Daarom denk ik inderdaad dat je je hebt laten bekopen. Het materiaal kan een waterkolom van 5000mm hebben, en da's erg weinig. Met een zware rugzak in een forse regenbui gaat dat zeker lekken. Drilite Extreme kan zo'n 20.000mm hebben, en drielaags Gore-Tex zo'n 45.000. Maar die laatste is dan ook een fors stuk duurder natuurlijk.
Voor hetzelfde geld had je echter ook kunnen kiezen voor bijv. het Flight Jacket van TNF. Dat Hyvent materiaal voelt een heel stuk degelijker aan dan dat Pro-Tech.
In ieder geval hoop ik dat je er veel plezier van zult hebben.

Groet

:7
martin
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan