Flipfuel (van vreemd materiaal)


Ik werk liever met 220 grams blikken (medium maat), die vul ik dus zelf met de prikblikken waar 190 gram in zit. Zo kan ik nooit te veel vullen. Bij de kleine blikjes (110 gram) is idd wegen erg belangrijk maar dat lijkt me erg lastig met de flipstop omdat je twee blikken opelkaar hebt zitten waarbij gas van de ene naar andere gaat maar gewicht van het totaal blijft hetzelfde. Dus ik blijf liever bij mijn eigen systeem met een slang tussen de tankjes, dan kan ik bij het ontvangende blik apart de gewichtstoename live meten.
 
Oh deze zag ik ook al voorbij komen op YT. Ik geloof dat diegene het ook vooral had omdat de kleine gasblikjes relatief duur zijn en je ze dan kunt bijvullen uit een grote. Inderdaad ook mooi dat je dan minder kleine blikjes hoeft weg te gooien. Jammer dat ze zelf zo prijzig zijn, maar fijn te weten dat ze ook op Ali te vinden zijn (en die ook werken). Dan mag ie toch op mijn verlanglijstje voor ooit.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan