Foto's Stichting VakantieKind


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Hoi Allemaal,

Stichting VakantieKind deed in het voorjaar van 2008 een oproep voor vrijwilligers om te helpen hun hike-week tot een succes te maken. Hiking-site.nl gaf geheel belangeloos alle kinderen die aan de hike-week deelnamen een Hiking-site.nl T-shirt en zorgde voor boekenleggers met uitleg over het gebruik van een kompas. De week vond plaats van 02 tm 08 augustus 2008, de groep was gestart in Zwolle en via Vilsteren, Hellendoorn, Heeten en Emst geëindigd in Vierhouten. Hierbij hebben ze grote delen gelopen en 1 groot stuk overbrucht middels openbaar vervoer. Op de tweede dag kwamen de boekenleggers goed van pas tijdens een kompastocht.

Jolanda, die de oorspronkelijke oproep had geplaatst, heeft inmiddels ook [a href="/dezesite_steun.php"]wat foto's[/a] opgestuurd.

Voor meer info over de Stichting VakantieKind kun je kijken op: http://www.vakantiekind.nl/

Raymond
 
RE: Foto's Stichitng VakantieKind

En dat vinden wij ook!! Ook hier nogmaals bedankt Raymond, de groep vond het ook echt heel erg leuk. We hebben echt een superweek gehad waarbij sommige er eindelijk weer eens helemaal uit waren en dingen hebben gedaan waarvan ze nooit hadden gedacht het eens te doen of te durven doen.

groetjes, Jolanda
(die van stichting VakantieKind en enthousiast lezer hier)
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan