Fq488

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Nou vooruit, een hint dan maar.

Dit gebouw is eeen museum en staat langs een bekende route die van de Montseny naar de Montserrat loopt en daarbij 3 verschillende natuurparken doorkruist. De naam van de route is 'Els 3monts', naar de 3 gebergtes die je tijdens de route passeert. De eerste en laatste staan hier dus al genoemd...

Raymond
 
Hij is zo wel erg makkelijk, maar dan leer je het nieuwe prikbord tenminste kennen. Mooi dat de volle breedte benut wordt.

Het is El Marquet de les Roques, maar mijn spaans is niet goed genoeg om er precies achter te komen wat voor museum.

gr. Joop
 

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Helemaal goed!

Dit is het informatiecentrum van 'Parc Natural de Sant Llorenç del Munt', een schitterend wandelgebied vlakbij Barcelona. Je wandelt hier tussen diepe kloven en over enorme ronde rotsbergen (zoals op de achtergrond van de foto is te zien). Naast informatiecentrum is het tevens een expositieruimte met betrekking tot van alles van het park en worden er in de zomer meerdere activiteiten georganiseerd voor bezoekers (van kookles tot leren spoorzoeken).

Ik zal vandaag de rest van mijn foto's van afgelopen zondag online zetten voor de liefhebbers, toen ik er met gary een heftige dagtocht heb gemaakt (kreeg vanochtend een SMS van hem dat hij nog steeds overal spierpijn heeft).

Raymond
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan