garmin 60csx en mapsource


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hello there,

Even een vraagje aan de garmin specialisten onder jullie.
Ik heb de 60 csx en 1g geheugen en omdat ik regelmatig tussen nederland -duitsland en belgie vertoef en daar ook de topo mappen(mapsource) van heb zou ik het fijn vinden om grensgebieden(danwel komplete mappen) in te kunnen laden, maar hoe doe je zoiets in mapsource(kan dat?)

gr
David
 
Hoi David,

Je kunt inderdaad gewoon meerdere kaarten laden. In de ontvanger kun je vervolgens aangeven dat je bijvoorbeeld automatisch de beste kaart wilt zien. Als je dan 'ingezoomd' bent zie je de topo-kaart, maar zodra je uitzoomt gaat hij automatisch naar de basiskaart. Hetzelfde geldt (voor zover ik weet) ook als je beweegt van de ene kaart naar de andere kaart: wordt gewoon automatisch geswitcht.

Raymond
- eindelijk een topo van Spanje voor z'n Garmin :)
 
David,

OP je PC installeer je die topo kaarten. Via het uploaden zend je de kaarten mee. Op je GPS is de city Navigator dominant, deze is zichtbaar boven de topo kaarten. Via de Kaartinstellingen kan je City Nav. laten verbergen. De topo is dan de "eerste" kaart. Navigeren van deur tot deur blijft gewoon mogelijk. OK, er moet meer data geladen worden, wat natuurlijk ten koste van de snelheid gaat!

Matthijs

GPSMAP60 Cx
"One Of The Seven Summits"
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan