[TE KOOP GEVRAAGD] gasbrandertje, slaapzak/quilt, slaapmat, trekkingstokken ....

Omdat ik voor het eerst in lange tijd weer serieus werk ga maken van hiken, ontbreken er nog allerlei (lichtgewicht) spullen. Ik houd de advertenties hier en op MP in de gaten, evenals aanbiedingen e.d. bij de bekende zaken. Het budget is helaas beperkt en we hebben nog eea nodig. Maar wie weet heeft iemand nog wat liggen!

Ik zoek:

  1. Slaapzak/quilt, max 1 kg, comfort temp ongeveer 0 graden. Heb je nog een oude dons-slaapzak liggen, die zwaar is door de gebruikte stof, dan heb ik interesse om de dons eruit te slopen om er een nieuwe mee te maken.
  2. Gasbrandertje. Ik zoek specifiek een model à la Primus express spider, optimus vega. Graag met mogelijkheid tot gasbusje omdraaien, omdat ik iets wil dat ook bij lagere temperaturen werkt. Hoewel de kleine brandertjes voor direct op een gasbus lichter zijn, erger ik me altijd kapot aan de instabiliteit. (max 200gr)
  3. Trekkingstokken. Ik ben 1m73, mijn zoon 1m52. Geen bijzondere eisen, zolang ze niet te zwaar zijn.
  4. Slaapmat, opblaasbaar R > 2,5. Dikte > 5cm (vrouw, zijslaper). Max. 800gr.
  5. Lichte verrekijker voor zoon. Hoeft niet top notch te zijn, maar als je in de bergen een beetje leuk kunt turen, is dat fijn.
  6. Hhiking vest of jas voor junior, maat 156.
  7. Regenponcho die over rugzak past

Mocht je nog wat anders hebben waarvan je denkt: Benenwagen en/of Benenwagen junior móeten dit toch echt hebben: kom maar op! (een tent en rugzakken hebben we)
Omgeving Arnhem = pré.

Merci!
 
Laatst bewerkt:
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hallo Benenwagen,

Ik heb nog een Kovea Spider brander en een Evernew titanium 1.3l pan te koop. Beide nieuw.
Kan ik als set een leuke HS prijs voor maken.

Mvg, Jari
 
Vind je lenen ook leuk?
Heel eerlijk: nee, niet leuk, haha. Het aanbod wel! Ik voel me altijd erg verantwoordelijk voor de spullen die ik leen; dan ga ik niet echt ontspannen op stap. Ligt er natuurlijk ook wel een beetje aan waar het om gaat. Een donzen slaapzak is natuurlijk wat anders dan een pan. Maar het doel is toch om het hiken serieus op te pakken en dan is het wel zo fijn om zelf de spulletjes te verzamelen.
 
Een brandertje is binnen! Maar volgens mij kan ik zelf mijn eerste bericht niet meer aanpassen?! Klopt dit? Gasbrandertje kan in ieder geval uit de titel en inhoud van het bericht...
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan