gebruikservaringen met msr reactor?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo,

al geruime tijd ben ik aan het overwegen om naast mijn dragonfly ook een gasbrander aan te schaffen. Daarbij kwam ik een klein jaar geleden de jetboil tegen die me een mooie lichtgewicht oplossing leek, totdat de msr reactor uitkwam. Deze blijkt qua efficiëntie nog wel wat beter te zijn dan de jetboil (maar ook een paar eurie meer in aanschaf).
Ik heb intussen wat reakties gevonden op hiking-site, maar zijn er andere of nieuwere gebruikservaringen van jetboil- of msr-reactoreigenaren die hier wat over zouden willen delen?

daar ben ik erg benieuwd naar namelijk, het zou me kunnen helpen bij de keus welke (if at all..)van de twee het zou kunnen gaan worden.

ik ben benieuwd naar eventuele reakties......


groet

Niels
 
Hey Niels,

De gewichtsbesparing die je doet door minder gas te verbruiken met zo'n reactor of JetBoil weegt niet op tegen het gewicht dat je meer meeneemt met zo'n systeem. Een pocketrocket verbruik welliswaar meer gas, maar is dan nog steeds lichter dan een reactor.

Neemt niet weg dat dit allebei mooie branders zijn, maar aangezien je aangeeft een lichtgewicht oplossing te zoeken, zou ik zeggen: koop gewoon de lichtste brander.

Eins
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan