Weer gevonden: gedroogd vlees, ook wel beek-jerk of biltong genaamd. Dunne plakken gedroogd en gekruid vlees, keihard maar erg lekker. Niet te vergelijken met de rommel die te koop is in allerhande verpakkingen in buitensportzaken (das meer salami, eigenlijk). Dit spul is ongekoeld lang houdbaar en lekker om zo op te knabbelen of te weken en dan te gebruiken als, inderdaad, vlees, in soep, prutjes etc.
Keurslagers kunnen het meestal wel bestellen, de keurslager in winkelcentrum de Biezenkamp in Leusden heeft het bijna altijd in voorraad voor 2.50 per ons (en een ons is VEEL!). Overigens noemt deze slager het cowboyvlees.....
Groets, Rob.
Keurslagers kunnen het meestal wel bestellen, de keurslager in winkelcentrum de Biezenkamp in Leusden heeft het bijna altijd in voorraad voor 2.50 per ons (en een ons is VEEL!). Overigens noemt deze slager het cowboyvlees.....
Groets, Rob.