geocaching


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
T

tonnyv

Guest
[laatste wijziging op 26-08-02 om 11:01 door Rkoome (admin)]-verplaatst van Club Hiking-site.nl op 26-08-02 om 10:04 door beheerder-

zijn er nog meer 'mensen' die de lol hebben ingezien van het combineren van buiten spelen en electronica ?

http://www.geocaching.nl

Oh nee, ik bedoel : zijn er meer mensen die hebben ontdekt dat een GPS niet alleen een handig navigatie middel is om achter de hand te hebben, maar dat ie ook nuttig gebruikt kan worden :)
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Misschien een leuk idee om dat te bewijzen en een leuke geocaching route hike te gaan verzinnen of iets dergelijks. Voor de materiaal lovers ons. Dan wil ik wel mee als blok aan het been.

Greetz,

Peter
 
ik WIST dat ik op jou kon rekenen !!
wie weet doen we het nog ook !!

(incl jou blok functie !!)
 
Zoiets als het eerste Club Hiking-site.nl geocaching event? Ben benieuwd... :)

Raymond
- tevens beheerder van geocaching.pagina.nl
 
Tony,
Het lijkt mij ook erg grappig om dat te gaan doen. Maar, ik ben nog steeds niet overtuigd om een GPS te gaan kopen en om zo'n ding alleen te kopen om voor geocaching... Maar het idee staat mij al lang aan :)
Ik zie dus wel de leuke dingen die je met GPS kan doen, maar de noodzakelijke navigatie ontgaat mij nog een beetje. Denk dat ik eerst es goed moet verdwalen voordat ik overtuigd ben en ik ben erg slecht in verdwalen.
Maar het lijkt mij wel leuk om net als Peter 'er bij te zijn op een al dan niet nuttige wijze gewoon voor de gezelligheid zeg maar'.:+ Misschien dat ik dan weet waar ik een GPS voor nodig ga hebben en weet welke ik dan wellicht wil gaan aanschaffen.
Groets,
Dirk.

-die nu zonder gps de bergen van Zweden weer gaat verkennen.-
 
Hi Dirk,

Mij heb -en zal- je niet horen zeggen dat een GPS nodig is voor navigatie. Ik heb en gebruik hem als speeltje. Met oa. langlaufen gaat ie mee "voor geval dat".

De enige noodzaak in navigatie is op de 1e plaats een kaart en in de 2e plaats een kompas.


Tonny
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan