Gewicht Ramble Cliffhanger?


Status
Niet open voor verdere reacties.
Beste hikers,

Door het mooie weer de laatste tijd en de enthousiaste verhalen hier op de site, heb ik besloten om me te wagen aan het "tarpen". Na een zoektochtje ben ik uitgekomen bij de tarpen van Nordisk (3x3 meter, ongeveer 600 gram, 64,95 euro). Nu blijken deze bij alle Bevervestigingen uitverkocht te zijnx(

Nu is m'n oog gevallen op de Ramble Cliffhanger (http://www.birdland.nl/products.php?id=89), te koop voor 40 euro. Het gewicht van deze tarp met stok is 1100 gram, maar wie weet wat hij weegt zonder stok??? Daar gebruik ik namelijk toch m'n wandelstokken voor.

Wie heeft de tarp liggen en kan deze even wegen zonder stok?

Alvast bedankt,

Cobus
 
Ik zelf heb een Wechsel Wing2 TL en die heeft het zelfde gewicht met stok. En zonder stok weeg deze 800/825 gram. Dus een indicatie voor die stok zou zo 200g/300g zijn.
 
Ha Laurens,

Je heb het goed geschat! Vanmiddag heb ik de tarp aangeschaft. Na weging blijkt dat de tarp inclusief 6 haringen en 6 scheerlijnen 800 gram weegt. Bedankt voor je reactie.

Cobus
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan