Gezocht : camping tip Veluwe


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

jurgenvv

Lid Club Hiking-site.nl
Aloha,

Voor deze zomer zoeken we een leuke camping richting de veluwe.
Lekker in of aan de rand van de bossen, niet al te groot maar wel met iets van een speeltuintje voor de kleintjes.
Het zou ook fijn zijn als het op een niet al te lange afstand van een dorp/stadje af ligt ivm lopen naar de supermarkt.... suggesties welkom :)

Gr, Jurgen (en Conny, Kiana en Tjorn)
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

In Oterlo schijnt een goede camping te zitten, bos en heide vlakbij ( incl. N.P de Hoge Veluwe. In Otterlo zelf zit een Spar supermarkt.
 
ik ben recent aan t zoeken geweest, en heb mn oog laten vallen op Zegenoord in Loenen (natuurkampeerterrein).
ik hoop begin mei te kunnen melden hoe dat beviel...

vr.gr.rinze
 
Ik heb de perfecte plek voor je :) Ik ben nu een paar keer op camping Beek en Hei geweest, en met mij sommige HSers ook op de donkere dagen hike. Er is een natuurkampeerterrein, een gewoon terrein, een veld, een plek in het bos, vanalles eigenlijk. Verder goeie faciliteiten, een slecht weer ruimte, een soort van bieb, mogelijkheid om je koelelementen te laten bevriezen, eitjes en vers brood in de ochtend, fietsverhuur, noem het maar.

Het ligt op een kilometertje van het dorp Otterlo, één rechte weg. En op anderhalve kilometer van de ingang van het NP als je het binnendoorweggetje weet, maar dat ik vrij simpel. Het pannenkoekenhuis ligt op vijf minuten lopen en in het dorp zijn goeie en niet te dure restaurants. De camping zelf is best groot qua oppervlak, maar toch klein qua gevoel. Kijk zelf maar eens: http://www.4ogen.nl/beekenhei/
 
Natuurkampeer terrein (zie groenboekje) bij Kootwijk. In Kootwijk zit een Sparretje. Geen spelvoorzieningen maar uiteraard een complete zandverstuiving en bos tot je beschikking...
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan