GEZOCHT: National Geographic mei 2003


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo allemaal,

Ik heb jullie hulp nodig. In 2007 gaan mijn vriendin en ik (beide 26)4 tot 6 maanden op reis. De bedoeling is om eerst Nepal en Tibet te bezoeken en daarna door te reizen naar Nieuw-Zeeland. We willen zo veel mogelijk ongeorganiseerd doen en zijn dus nu al druk met het lezen van boeken en reisverhalen en het bestuderen van kaarten.

Vandaar ook deze vraag; kan iemand mij helpen aan de nederlandstalige National Geographic van mei 2003. Dit was een Everst special en die zou ik graag eens door willen lezen. Hoop dat iemand me hiermee kan helpen.

Daarnaast is natuurlijk elke tip van mensen die zelf al in Nepal, Tibet of Nieuw-Zeeland zijn geweest zéér welkom (vooral Tibet!!).

Alvast bedankt en ik hoop in de toekomst vaker gebruik te maken van jullie kennis op het gebied van de buitensport!!

Vriendelijke groeten

Merein
 
Hallo Merein,

Heb je al aan de plaatselijke bibliotheek gedacht?? Die hebben 'm waarschijnlijk gewoon liggen en dan kun je het alsnog op je gemakkie doorlezen (hoewel de info wellicht wat verouderd is tegen 2007?).

Raymond
 
Hoi Merein,

Ik heb dit nummer in de kast staan. Als je wil kan ik van de bewuste pagina's kopieen maken en die naar jullie opsturen. Uitlenen ervan doe ik liever niet, vandaar.

groetjes Nanda
 
Ik heb toen op het kantoor van de NKBV in woerden een hele stapel zien liggen, mischien hebben ze er daar nog een aantal.

Gr,
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan